Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kršenje temeljnih vrijednosti
Povratak na članak

EP traži sankcije protiv Orbana, pučani mu okrenuli leđa, ali ne i HDZ

Europski parlament izglasao rezoluciju protiv Mađarske zbog kršenja vladavine prava i gušenja sloboda

Komentari 78

BA
bakulušić
15:31 12.09.2018.

Bitno je što misle Mađari a ne briselski pisari!

VL
Avatar Piktor-
Piktor-
15:50 12.09.2018.

Duboki naklon damama iz HDZ-a i gdjama Petir i Tomasic. Kada eto "muzevi su Picule i Jakovcici" one su branile cast i postenje Hrvata.. Nek' se zna, da susjedima ne zaboravljamo dobra djela.

VL
Avatar matteo999
matteo999
16:03 12.09.2018.

Bravo za gospođe Ružu i Marijanu te zastupnike HDZ-a, svaka im čast što su glasali protiv sramotnog EU diktata; vidjet ćemo kako će glasati narodi EU sljedeće godine, mislim da će se leftardima i pederoliberalima ovo obiti o glavu kao boomerang

VL
US
USA
18:24 12.09.2018.

Ha ha crveni sorosevci zauzeli portal pa se napinju tko ce dobiti vise minusa

VL
Avatar Piktor-
Piktor-
15:47 12.09.2018.

Postkomunisticke podg.zne muhe tipa Picula bi i za saku Eura prodali i tudju a kamoli svoju VLASTITU CAST.

VL
MU
Mukowsky
14:55 12.09.2018.

Sumrak demokracije u EU!

VL
KC
Kcro
18:39 12.09.2018.

Bravo viktore! Nek si slobodno uzmu migrante juncker i sorosevi lopovi

VL
DU
Deleted user
16:21 12.09.2018.

Ljevičari zakuhaju pa desničari moraju vaditi vrući krompir.

VL
DU
Deleted user
15:44 12.09.2018.

Treba ipak novinara malo poučiti da je prije nego je počeo Domovinski rat Mađarska bila jedna od rijetkih koja je pružila ruku Hrvatskoj i pomogla joj u svakom smislu pa i vojnom opremom. Što se mene tiče, podržavam Orbana jer samo licemjerima su puna usta dobrodošlice i prihvata više-manje ekonomskih imigranata u EU. Nitko nema ništa protiv njih, ali posljedice njihove želje da se ni po koju cijenu ne prilagode europskoj kulturi vidljive su kroz ovih nekoliko godina kada je na ulicama mnogih europskih gradova stradalo na stotitne, sada već možda i tisuće nedužnih ljudi. Nema dana a da ne čujemo vijest o novom terorističkom činu. Legalan ulazak posjetilaca s bliskog istoka s dokumentima da. Stihijski ulazak gdje i naša policija svako malo stavlja svoj život na kocku, definitivno ne. Puna potpora i Orbanu i HDZ-u i Petir i ostalima koji su stali uz Orbana. Što se tiče Picule, da su njegovi na vlasti, na granici bi bili šatori a odmah pored i vlak ka zapadu. Uz granicu sa Slovenijom sada bismo imali hot zonu sa desetinama tisuća izbjeglica.

VL
DU
Deleted user
15:14 12.09.2018.

EU birokrate ne kuže da batina ima dva kraja....ovo vodi daljnoj polarizaciji Europe.....Kasnije će se te lijevo liberalne budale čuditi kada ostanu sami sa svojim društvenim problemima. Pa nitko pametan ne želi imati građanski rat niskog inteziteta na svojim ulicama kao Francuska, Njemačka, Švedska, Italija, V Britanija.....i onda se čude pojavi Brexita, pobjedi konzervativaca u Austriji, Švedskoj, rastu Afd-a itd itd.....neuki lijevi nasilnici uvijek se bave posljedicama....ne kuže da su oni uzrok svih ovih problema sa svojim neuspjelim društvenim eksperimentima....još jedan potez u korist Orbana. Dugoročno. Živi bili pa vidjeli.....

VL
I1
ing-12345
19:50 12.09.2018.

Bilo je potrebno da 2/3= 66,67% članova EU parlamenta glasaju protiv Mađarske. Za kažnjajanje je glasalo 448 liberalnih fašista u EU parlamentu od njih ukupno 693 MP, što iznosi 448/693=64,64% što je za 2,02% manje od potrebnih 66,67%. Dakle ovaj Dakle ovaj pokušaj liberalnih fašista protiv Mađarske nije prošao. Ovo je izrugivanje i uništavanje demokracije u EU.

VL
JZ
Jedan_Zagrepčanec
16:37 12.09.2018.

Čestitke gospodični Petir, gospođi Tomašić i HDZ-ovim zastupnicima u EP. Picula neka se stidi zbog ovog podupiranja europskih diktatora. Do sada je imao lijepih poteza, ali ovo je sramota. A novinar, sluga Sorosevih sluga bezobrazno piše (podsjeća nas) da jeje Orban postavio žilet-žicu oko Mađarske, pa i između Hrvatske i Mađarske i tako preusmjerio rijeku migranata preko Hrvatske, kao da je to uzrok zla a ne posljedica. U situaciji u kojoj je Orban obavljao svoju dužnost i štitio interese svoje države i naroda , hrvatski političari to nisu činili i njemu nije preostalo drugo nego da učini što je učinio. Niti jedna od skupina koje se kod nas smjenjuju na vlasti ne želi štititi svoje građane od ove invazije jer slušaju zapovijedi iz Bruxellesa umjesto da se dogovore sa zemljama iz Višegradske skupine o pružanju otpora diktatorima iz Bruxellesa.

VL
DU
Deleted user
18:52 12.09.2018.

Prije bilo kojeg komentara:velike čestitke našim zastupnicama koje su glasovale protiv rezolucije EP-a.Redom su to osobe sa jasnim stavovima nasuprot uglavnom muškim licemjerima,a naročito u profilu Picule,Radoša i naravno moralne vertikale Nine Jakovčića. Stav gđe Borozan ne bih isticao. U situaciji tipičnog europskog kaosa i bezidejnosti Mađarska nije imala izbor i ta ista EU ne bi smjela prati svoju neučinkovitost na leđima susjeda nam Mađara.Ta socijalistička EU,koju kao ideju i princip cijenim, zaziva polarizaciju jer osim galame po svemu su neučinkoviti.Licemjerje nikako nije,ili se varam,europska tekovina.Na svu žalost EU upravo i sve češće pokazuje takovu narav u licu i naličju. Ne tješimo se da su Milanović I njegova vlada odradili kvalitetan posao.Oni su postupali panično i očajnički i niti jednog trenutka nisu se postavili odlučno u zaštiti granica i smirivanju izbjegličke krize. Sve je ovo jedna velika farsa kojoj svjedočimo,a bez mogućnosti da išta učinimo. EP pokazuje da demokracija nije imperativ već sami igra bez granica,ali bez rezultata.

VL
Avatar superhik74
superhik74
19:51 12.09.2018.

EP izglasala sankcije Madjarskoj zbog "gusenja" Sorosa koji nije uopce drzavljanin Europe, cime su se jasno razotkrili kao marionetski vazali stvarnih vladara izvan drzava Saveza Sovjetski Europskih Republika (SSER-a) u raspadanju.

VL
Avatar Vukomerec
Vukomerec
18:20 12.09.2018.

Orban je gradnjom žilet žice preusmjerio stotine tisuća migranata iz Mađarske na Hrvatsku kako mu novinar spočitava. To znači da je žilet žica uspješna obrambena mjera i postavlja se pitanje tko i s kojim motivima priječi takve mjere. Odgovor je jasan: neprijatelji europskih naroda. Ali, odzvonilo vam je, drugovi.

VL
SD
sdpesticid
20:41 12.09.2018.

ovo su bez naputka iz središnjice učinili. čestitam.

VL
RO
rotšild
09:09 13.09.2018.

Europska masonska kaluža je neokolinijalna, neofašistička tvorevina i mora crknuti što prije.

VL
BF
bf2
23:37 12.09.2018.

"novinar" je pisao članak kao svoje osobno mišljenje (kao da se njega trebalo pitati za mišljenje), a ne objektivno i nepristrano. Još jedan žalostan slučaj hrvatskog "novinarstva",kada samoproglašene moralne veličine pokušavaju nametnuti većini svoje mišljenje..

VL
DU
Deleted user
21:23 12.09.2018.

I tako je započeo raspad EU.

VL
AA
aabbcc
22:27 12.09.2018.

Trostruko silovanje ili pak EU diktatura. 1/Mađari nemaju radnu potrebu za migrantima, stanovi upitni. 2/Mađarski jezik i vjera im je trajna prepreka za integraciju u drustvu. 3/Migranti ne zele da migriraju u Mađarsku i kako ih misle prisiliti, protiv volje tjerati u Mađarsku da traze azil ?

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.