Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A3

Velika gužva na autocesti kod Zagreba: Kolona bila duga 7 kilometara

screenshot/Facebook
07.04.2018.
u 08:26

Do subote ujutro situacija se smirila, iako se i dalje vozilo uz privremenu regulaciju prometa.

Kolona duga sedam kilometara stvorila se sinoć na autocesti A3 Bregana-Lipovac, izvijestio je HAK.

Do kolone je došlo zbog gustog prometa i radova koji se odvijaju između odmorišta Ježevo i čvora Ivanić Grad, u smjeru Lipovca.

- Zbog gustog prometa i radova izvanrednog održavanja između odmorišta Ježevo i čvora Ivanić Grad na autocesti A3 Bregana-Lipovac, u smjeru Lipovca, usporeno u koloni dugoj oko 7km vozi se od Naplate Zagreb Istok do početka radova (60.km). Pozivamo vozače na strpljenje i razumjevanje, te poštivanje privremene prometne regulacije. Kao alternativa može se koristiti stara cesta do čvora Ivanić Grad.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac zbog prometne nesreće prije čvora Novska (129.km+500m) u smjeru Bregane vozilo se usporeno, voznom i preticajnom trakom uz ograničenje brzine 80 km/h, ali do subote ujutro situacija se smirila, iako se i dalje vozilo uz privremenu regulaciju prometa.

Ključne riječi

Komentara 14

IG
Igi125
23:22 06.04.2018.

Mogli su malo pricekati da prođu katolicki i pravoslavni uskrs pa onda prionuti radovima. Ovako se nepotrebno stvaraju velike gužve, ljudi nerviraju i stvara dobra podloga za prometne nesrece.

DO
domxerex
02:17 07.04.2018.

Zato su na mene vrištali kada sam uvodio drugu smjenu na iste strojeve da se brže otplate. U EU i USA vlasnik vrišti od muke kada vidi da mu skupi bager ili dozer stoji parkiran i ne radi a on ga mora otplaćivati. Kada ne radi svaki stroj proizvodi gubitak osim kod naših boljševika u glavi. Još je puno socijalizma u glavama naših ljudi.

Avatar zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
23:16 06.04.2018.

i sve to su oni zaradili u roku 10 godina ahahahhahah EEEE MOJ NARODEEEEE

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije