Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PUCAT ĆEMO PO DJECI'

Škole širom Velike Britanije zatvorene nakon prijetnji terorističkim napadom!

Ilustracija
28.03.2018.
u 15:38

Kako piše Cambridge Times, u e-mailu je pisalo kako će automobil u 15.15 po lokalnom vremenu doći ispred škole i gaziti učenike koji budu izlazili, a ako ih se pokuša evakuirati, vozač će pucati po svima.

Škole širom Velike Britanije zatvorene su nakon što su mnoge od njih dobile prijetnje e-mailom u kojima stoji kako će netko "doći i pucati po djeci". radi se o školama u Londonu, Durnhamu i Cambridgeu, pišu britanski mediji. Uspaničeni roditelji dolaze u škole kako bi odveli svoju djecu na sigurno.

Kako piše Cambridge Times, u e-mailu je pisalo kako će automobil u 15.15 po lokalnom vremenu doći ispred škole i gaziti učenike koji budu izlazili, a ako ih se pokuša evakuirati, vozač će pucati po svima.

- Imate izbor - ili ćete ignorirati poruku i riskirati živote učenika ili ćete slušati što želimo reći - stoji u poruci potpisanoj s team  PI3x13t.Glasnogovornik policija u Devonu i Coornwallu kazao je kako je policija te prijetnje shvatila sasvim ozbiljno.

- Sve policijske postaje širom zemlje udružile su snage kako bi ustanovile tko je odgovoran - kazao je glasnogovornik.

Komentara 3

QQ
qqq
15:57 28.03.2018.

Da nije slučajno e-mail došao iz Rusije, s osobnog računala Vladimira Putina.

NI
Nikomah95
15:54 28.03.2018.

Sad će Khan reći da je to normalno u metropolama.

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
17:30 28.03.2018.

Ruska posla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije