Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraj pravne bitke
Povratak na članak

Velika Britanija odobrila stalni boravak pripadniku Belih orlova

Engleski pravobranitelj upozoravao je na dokaze o zločinima Belih orlova optužujući Tolića da je bio njihov sudionik, no sudac je presudio u Tolićevu korist kako bi mu omogućio da živi sa svojom obitelji

Komentari 29

Avatar Meggi
Meggi
10:36 06.02.2012.

Srbi i Englezi imaju istu politiku pa nije ni čudo. Pretpostavljam da ste svi pogledali film \'U ime oca\'.

VL
CA
campa
10:38 06.02.2012.

Pa što je ovo čudno.Velika Britanija je od samog početka raspada Jugoslavije stajala na strani Srbije.Svojom diplomacijom cijelo vrijeme rata lobirala je i podržavala srpsku politiku fgte planiranu pobunu Hrvatskih srba.Zbog čega je Hrvatska imala stalan veto u pregovorima za članstvo u EU.Oni i dalje sanjaju o nekoj asocijaciji Balkanskih država u sk,lopu EU sa domoinacijom Srbioje.

VL
UN
unbekant
10:48 06.02.2012.

posto je na tlu Jugoslavije tutnjao gradjanski rat,svako pleme je imalo svoje fanove diljem europe i svjeta,nista cudno,ni juce ni danas,ni u buduce.

VL
BG
BG
11:36 06.02.2012.

Momci, Mi kao velika nacija normalno je da imamo takvog prijatelja kao sto je Engleska. Uostalom,mi smo bili monarhija. Da ste bili malo pametniji i da niste zeleli otcepljenje,gde bi nam bio kraj. Mi smo oduvek bili na strani saveznika u svim ratovima i naravno da cemo bar imati neko postovanje. A vi kao dupeuvlakaci celog zivota cete imati samo malo prividne milosti dok vas opet ne okupiraju i ne oduzmu to more koje imate ali ne jos zadugo.

VL
AB
A.B.
11:33 06.02.2012.

BELI ORLOVI! Hm, kao i arkanovci i tako te muskarcine su vecinom bile iza \"fronte\" kao i njemacki SS. kada su pali odredjeni dijelovi BiH i HR, onda su oni iza bojista pljackali i divljali u ime velike srbije. to su ustvari polupijane kukavice, koje su svoje \"muskarstvo\" utvrdjivali kroz klanje, ubijanje i siolvanje. kukavice i nista drugo. sistematsko pljackanje i punjenje svojih politickih blagajni. a vodja im je u den haag-u. he he he.... BELI ORLOVI.... kukavice...

VL
PA
patria
12:00 06.02.2012.

Beli orlovi isto kao i famozni Tigrovi, tobože dobrovoljačke paravojne skupine često popunjene najgorim šljamom unovačenim među zatvorskom i uopće kriminalnom populacijom, su zapravo bile skupine pod nadzorom i starateljstvom policijskih i obavještajnih struktura same Republike Srbije. Njihov zadatak je bio izvršavati najgore ratne zločine kako bi formalno sam srpski vrh i država ostali relativno čisti, vršiti sustavnu i kontroliranu pljačku sa dogovorenom podjelom pljena, a kada bi ponestalo nesrba često se pljačkalo i same Srbe po Hrvatskoj i BIH, i konačno za političke obračune i likvidacije u samoj Srbiji. Ukratko najgore smeće za prljave poslove uobičajeno iznimno male borbene vrijednosti, ali zato često korišteno u propagandne svrhe. A to da su kriteriji Velike Britanije prema srpskim zločincima mnogo blaži, to je već odavno dobro poznata stvar.

VL
Avatar abcd
abcd
12:14 06.02.2012.

anglocetnici

VL
DB
delko bogdanić
14:03 06.02.2012.

06.02.2012. u 10:48h monatmai je napisao/la: posto je na tlu Jugoslavije tutnjao gradjanski rat, .................................... Kakav građanski rat? Ipak će biti da je bila agresija srbije na okolne države uz svesrdnu pomoć lokalnih srbalja. a glede ovog \"belog orla\", svojuju hrabrost su pokazali na najtipičniji srpski način, masakriranjem civila i zarobljenih. Zvjerstva iz Voćina , Lovasa, Baćina i drugdje se ne mogu nazvati nikako drugačije nego bolesnim iživljavanjem još bolesnijih monstruma koji misle da su ljudi. To što se tamo radilo nadilazi svaku maštu.

VL
ST
Startrack
16:03 06.02.2012.

BG bicu zabranjen opet ako kazem sta mislim. Mi Hrvati a pogotovu iz Zapadne Hercegovine ne zelimo u nikakvu drzavu ni sa Srbima ni sa Muslimanima.

VL
ZK
Z.klain.y
17:29 06.02.2012.

Startrak za tebe nije nikakva drzava u svakom slucaju sa ili bez nekoga.

VL
CA
campa
17:54 06.02.2012.

BG je napisao/la Ti stvarno vjeruješ da su vam Englezim prijatelji.Pa oni ni unutar V.Britanije nisu složni i stvoreni su vojnim pokoravanjem.Englezima je važan samo trenutni interes i ako nemaju koristi prepušteni ste sami sebi.Kralj.Jugoslaviju stvorila je Evropska masonerija na čelu s Engleskom i oni nisu pitali narode na ovim prostorima što misle.Mislili su da će Karađorđevići vladati beskonačno.I kad se isto nije ostvarilo od Srbije je ostao pašaluk.

VL
PA
patria
18:17 06.02.2012.

06.02.2012. u 17:54h campa je napisao/la: ----------------------------------------------------------- Istina je da Velika Britanija striktno slijedi svoje jasno definirane nacionalne interese i da je to glavni kriterij koji usmjerava njihovu vanjsku politiku. To je uostalom i obilježje svake zrele i promišljene državne politike kakva naša hrvatska nažalost često nije. Osjetna britanska prosrpska naklonost nipošto nije rezultat nekakve osobite ljubavi ili nekakvoga divljenja prema Srbima i Srbiji, iako određeni manji broj britanskih utjecajnih političara još uvijek značajno gaji takve osjećaje, već prvenstveno posljedica njihove procjene da je tako najbolje za njihove vlastite interese, zapravo njihove pozicije prema kontinentalnim europskim silama, Njemačkoj posebno. Dakle nikakva velika engleska ljubav za Srbiju,a to su jasno pokazali i u slučaju Kosova.

VL
ZK
Z.klain.y
18:18 06.02.2012.

Campa Sta je ostalo od Hrvatske -nista . Znas zasto zato sto Hrvatska nikada nije ni imala drzavu a ovaj \"bumerang\" teritoriju svaka vojska moze iscjepkati za 3 dana . Sto se Britanaca tice oni su ustve bili i ostalii ali bar su imali Imperiju kao i Srbi.

VL
ZK
Z.klain.y
18:24 06.02.2012.

Ja sam ovoga trenutka spreman da priznam Kosovo ali samo pod uslovom da se pripoji Hrvatskoj ! Pa vasa su braca nisu nasa i da ste neki posteni ljudi pripojili bi ih.

VL
Avatar Meggi
Meggi
19:56 06.02.2012.

@z.klain - jadan ti, čime se hvališ - imperijalizmom. Kao da je to nešto dobro.. oduzimanje i gospodarenje tuđim. Zar ne znaš razliku izmedju dobra i zla? Ako tako živiš kao što i zagovaraš, podsjetit ću te na onu staru: oteto - prokleto!

VL
BG
BG
21:03 06.02.2012.

Kakva takva Kraljevina je vas oslobodila ropstva,imaj malo postovanja duso prodana!

VL
ZK
Z.klain.y
21:20 06.02.2012.

Gospodine Meggi Vi ste mi omiljeni lik ovdje :) A za vas ostale iz \"kifle\" sjurili ste se na jedno 200 Srba koji su ostali tamo jer je opste poznato bilo da su Slobo I Francek napravili dogovor pa nikoko nije ni brabio Krajinu. Svaka budala zna da je okupacija te Krajine bila zbog kasnijeg desavanja u Bosni . Republika Srpska je bila bitna i kvalitet a ne kvantitet teritorije .I politicki laik zna da ono sto je bila Srpska Krajina nije imalo nikakvu ekonomsku vrijednost a kamoli komunikaciju.

VL
Avatar Meggi
Meggi
22:23 06.02.2012.

@Z.klain.y - istina da je ovo nick - name (Meggi), ali ipak označava žensku osobu. Četiri puta sam pokušala pročitati zadnji post i nisam uspjela razumjeti o čemu je riječ. Inače, postove kao što je ovaj, samo preletim jer see u njima vidi nepismenost a to me umara. Treća stvar je da me \'\'Republika Srpska\'\' nimalo ne zanima što se vidi i po tome da je nigdje nisam ni spomenula.

VL
TH
thekurcula
22:56 06.02.2012.

Evo šta je problem sa novinarima koje ne interesuju činjenice nego politička poruka: Beli orlovi su paravojne organizacije Vuka Draškovića. Te su paramilicije počinile određeni broj ratnih zločina ali Drašković još je još odavno zapadni čovek u Srbiji i zaa taj zapad vodi politiku tako da ne dolazi u obzir da bude optužen u Hagu. zato neće ni jedan član belih orlova. Beli orlovi nemaju veze sa šešeljem. Šta više, šešelj je sa Draškovićem skoro od početka u rata u ozbilnom sukobu. Ali šta košta novinara da napiše da je neko pripadnik belih orlova i šešeljv telohranitelj! kao da prosečni čitalacv u Hrvatskoj zna razliku i hoće da je zna!

VL
CA
canadakrk
22:59 06.02.2012.

06.02.2012. u 18:18h Z.klain.y je napisao/la: Campa Sta je ostalo od Hrvatske -nista . Znas zasto zato sto Hrvatska nikada nije ni imala drzavu a ovaj \"bumerang\" teritoriju svaka vojska moze iscjepkati za 3 dana . Sto se Britanaca ticee oni su ustve bili i ostali ali bar su imali Imperiju kao i Srbi. ---------------------------- svaka vojska,ha osim srpska nije uspjela

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.