Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomozi si sam

Velečasni Sudac pokrenuo portal, a otvara i katoličku televiziju

sudac
Robert Anić/Pixsell
25.06.2010.
u 23:20

Portal ima brojne stalne i povremene kolumniste među kojima je i bivša ukrajinska predsjednica J. Timošenko

Vlč. Zlatko Sudac pokrenuo je vlastiti informativni portal i najavio osnivanje katoličke televizije. Na taj način mladi karizmatik, koji je popularan u javnosti, želi izići iz medijske blokade koju su mu nametnule crkvene strukture i preko interneta izravno komunicirati s javnošću.

www.velecasnisudac.com

Večernji list prvi je posjetio redakciju portala www.velecasnisudac.com, koja je smještena u središtu Zagreba, a koju je vlč. Sudac blagoslovio prošloga tjedna.

– Prvi je korak interaktivni portal, drugi katolička televizija, a treći izgradnja međunarodnog interdisciplinarnog duhovnog pastoralnog centra, koji bi bio središte svega toga, i nakladničke kuće i televizije i poliklinike i duhovno-pastoralnog centra sa svim sadržajima za socijalno ugrožene, branitelje, invalide, hendikepiranu djecu i različite udruge koje su u potrebi – rekao je vlč. Sudac na blagoslovu portala, dodavši kako ne sumnja da će uspjeti u svim projektima, jer dosad je sve uspjelo, nešto čak i prije planiranog.

Na portalu se radilo više od godinu dana, a u Hrvatskoj je ključni suradnik redatelj Jakov Sedlar, dok je izvana najviše pripomogao jedan od kreatora Facebooka Izraelac Ami Drozd.

Sedlar nam je predstavio koncepciju portala, koji će svakoga dana osvanuti s novom porukom vlč. Sudca kao "misao dana" te redovitom video porukom i nedjeljnom propovijedi mladoga karizmatika.

Vijesti o životu i radu

Portal će donositi vijesti iz života i rada vlč. Sudca, ali i šire Crkve, no bit će ondje i kolumne poznatih kolumnista, poput dnevne kolumne Zorana Vukmana, ponedjeljkom će ići Slaven Letica, a petkom don Živko Kustić, dok će povremeni kolumnisti biti Stjepan Lice, Zdravko Tomac, Davor Pavuna, Hrvoje Hitrec, Ivan Aralica, a dvije godišnje kolumne obećala je napisati i bivša ukrajinska predsjednica Julija Timošenko.

Ključne riječi

Komentara 445

JM
jos-malo
00:26 26.06.2010.

pumbice, Bog ne postoji! :o)

VZ
veki_zg
02:21 26.06.2010.

brijem da je ovaj clanak stavljen samo da bi se hrpa primitivaca mogla ispucat....isto kako se kada uzfali \"klikova\" i komentara stavi neki clanak o thompsonu vezan za bilo sta, i odmah ima minimalno 600-700 komentara dnevno....

LI
lietuva
00:21 26.06.2010.

Manipulator.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije