Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Većina Ukrajinaca bliža je stavu Zelenskog nego pape Franje

12.03.2024. u 07:13

Rusija ne napreduje u teritorijalnim osvajanjima, već računa na promjenu vlasti u Bijeloj kući, na umor Europljana i samih Ukrajinaca. Putin igra dugoročnu igru

Komentara 2

IG
IgorY
12:52 12.03.2024.

Ako su Ukrajinci za rat, a kako im onda fali ljudstva ? Što muškarci iz Ukrajine recimo rade u Hrvatskoj. Zašto ih se ne deportira ? Žene i djeca ok, ali čemu se muškartce sposobne za rat pušta u državužavu i daje im se status izbjeglica. Uostalom zašto oni bježe, ako im je Ukrajina na srcu. Uostalom možeš si misliti koliko je anketa vjerodostojna. Baš se ljudi usude reći da im je dosta rata. Moš misliti. No to se vidi po tome da nemaju ljudstva za zamijeniti one koji su već dvije godine na fronti

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
08:01 12.03.2024.

Češka je sakupila 800.000 artiljerijskih granata koje idu za Ukrajinu. Time je došla na službenu listu neprijatelja Rusije. Kanada isporučuje Ukrajini 83.300 avionskih raketa CRV 7 zrak-zemlja proizvodnje Bristol Aerospace iz Winnipega. Doseg kanadskih raketa je 8 km. Rusko skladište goriva u Orelu u plamenu. Kod otoka Yanusk na ušću Dnjepra nasukan stari tanker već duže vrijeme za kojeg Ukrajinci smatraju da krije ruski telekomunikacijski centar za nadzor Hersonske oblasti. To je teško vjerojatno. Rusi napadaju na Bohdanivku (Bakhmut) za sada neuspješno, s jugozapada na Robotyne i u oblasti Harkiv u pravcu grada Terni. Aktivnost ruske vojske je u slabljenju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije