Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BITKA ZA HGK

Večernji doznaje: Dražen Oreščanin želi preuzeti HGK, ide u bitku protiv Burilovića

Zagreb: Promocija knjige Tomislava Birtića "Urlikanje#
Slavko Midzor/PIXSELL
26.09.2021.
u 22:06

Dražen Oreščanin, izvršni direktor Udruge glas poduzetnika, kandidirao se za poziciju novog predsjednika Hrvatske gospodarske komore (HGK). Oreščanin će tako pokušati preuzeti čelno mjesto u Komori od njezina dugogodišnjeg predsjednika Luke Burilovića, koji je također najavio da će u utrku za još jedan mandat, o čemu će odlučiti izborna skupština HGK, sazvana za 4. listopada. Da će u utrku za predsjednika, potvrdio nam je sam Oreščanin, koji je uvjeren da, bez obzira na utjecaj politike na HGK, ima dobru šansu za preuzimanje Komore.

Komentara 8

AN
Anemija
23:39 26.09.2021.

Ček malo, zar nije taj Oreščanin bio protiv plaćanja članarine HGK-e jer je to beskorisna uhljebnička institucija?

JA
jadnatikoza
23:16 26.09.2021.

Ukinite tu HDZ komoru, zajedno sa Finom i svim onim agencijama za uhljebljivanje. Uhljebe na cestu, nek idu na bauštelu ili u privatni sektor

IM
imamohrvatsku
16:48 27.09.2021.

Kako ne razumijete. On će se dolaskom na čelo HGK samodokinuti. Nešto kao što će socijalizam dokinuti državu. To je već provjerena metoda. Ne sumnjam da će mu s takvim programom HGK dati svesrdnu podršku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?