Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BITKA ZA HGK
Povratak na članak

Večernji doznaje: Dražen Oreščanin želi preuzeti HGK, ide u bitku protiv Burilovića

Dražen Oreščanin, izvršni direktor Udruge glas poduzetnika, kandidirao se za poziciju novog predsjednika Hrvatske gospodarske komore (HGK). Oreščanin će tako pokušati preuzeti čelno mjesto u Komori od njezina dugogodišnjeg predsjednika Luke Burilovića, koji je također najavio da će u utrku za još jedan mandat, o čemu će odlučiti izborna skupština HGK, sazvana za 4. listopada. Da će u utrku za predsjednika, potvrdio nam je sam Oreščanin, koji je uvjeren da, bez obzira na utjecaj politike na HGK, ima dobru šansu za preuzimanje Komore.

Komentari 8

AN
Anemija
23:39 26.09.2021.

Ček malo, zar nije taj Oreščanin bio protiv plaćanja članarine HGK-e jer je to beskorisna uhljebnička institucija?

VL
JA
jadnatikoza
23:16 26.09.2021.

Ukinite tu HDZ komoru, zajedno sa Finom i svim onim agencijama za uhljebljivanje. Uhljebe na cestu, nek idu na bauštelu ili u privatni sektor

VL
IM
imamohrvatsku
16:48 27.09.2021.

Kako ne razumijete. On će se dolaskom na čelo HGK samodokinuti. Nešto kao što će socijalizam dokinuti državu. To je već provjerena metoda. Ne sumnjam da će mu s takvim programom HGK dati svesrdnu podršku.

VL
DU
Deleted user
10:12 27.09.2021.

Sukladno tome HABOR bi trebalo prepustiti Juričanu, Hrvatske željeznice Ahmetovićki, a JANAF Peđi Grbinu.

VL
Avatar NasaPosla
NasaPosla
09:45 27.09.2021.

Očekivao sam da će ginuti za svakog poduzetnika,matirati Ribiča i Plenkovića,izborit se za takvo porezno opterećenje i zakonsko poslovno okruženje u kojem,kao i u Njemačkoj svaki poduzetnik s osmoljetkom, može opstati u poslu,bez obzira na to da li je domaćii čovjek ili je useljenik iz Tunisa,Maroka,Turske,... Kad ono on bi opet bio u vrhu neke institucije,udruge,agencije ili slično. Odlazi što prije!!! Pitam se je li kupljen, a ovo će mu, u tom slučaju, biti nagrada.

VL
TV
Tvrdjava
23:33 26.09.2021.

Izgleda da vidisevic nije sve pokupio..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.