Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
200.000 ljudi bježi iz Mariupolja

Važna luka u okruženju ruskih snaga, nema struje, vode i grijanja, ponestaje i hrane

05.03.2022.
u 23:12

Grad je važna luka na obali Azovskog mora, a u okruženju je ruskih snaga. Ruski predjsednik Vladimir Putin u televizijskom istupu izjavio je kako je uništenje ukrajinske vojne infrastrukture pri kraju

Ključne riječi

Komentara 4

LO
lonicera
07:54 06.03.2022.

Putin će po svemu viđenom pregaziti Ukrajinu (nažalost). Putin je prije napada imao podršku 90% Rusa za napad na Ukrajinu. Rusi su donedavno pod Putinom dobro živjeli. Sada, nakon uvođenja sankcija, ne znam što će biti. Da kontrolira Ruse Putin sada gasi Facebook i ostale društvene mreže. Zašto to sve radi? Oko Krima su ogromna nalazišta nafte i plina. Gdje je nafta, tu je novac i moć.

ŠĆ
šćtrlj
01:09 06.03.2022.

Izgleda da će Ukrajina ostati bez mora.

BI
billynik
00:08 06.03.2022.

A Rusi gube rat, kažu naši "ugledni " analitičari, Mandić i Kotormanović.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije