Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGORJELA CIJELA POSLOVNICA

Vatromet polio benzinom i zapalio ga: Djelatnik podmetnuo požar jer mu je šef prigovarao

Ilustracija
Pixabay/Ilustracija
25.12.2021.
u 16:14

U trenutku kada je izbio požar, u trgovini je bilo oko 200 ljudi, a svi su uspješno evakuirani

Nezadovoljni djelatnik trgovine zapalio je prodavaonicu u Rusiji u kojoj je radio nakon što mu je šef prigovarao. 

Prema izvješćima, Alexander Schnaider (33) mijenjao je cijene na artiklima u supermarketu kada ga je njegov menadžer ukorio. Nakon što mu je bilo dosta prigovora na njegov rad, navodno je benzinom polio kutiju s vatrometom i zapalio je prije nego što je napustio trgovinu. 

Njegov je posao bio mijenjati etikete s cijenama, no navodno ih je često stavljao na pogrešno mjesto te ga je zbog toga nadređeni redovito kritizirao i tjerao da sve ponovi, prenosi Daily Mail.

Nakon incidenta, Schnaider je uhićen i optužen za podmetanje požara motivirano "osobnim neprijateljstvom". 

- Stražar je dotrčao ugasiti vatru, izbila je panika. Ja sam se samo okrenuo, obukao kaput i otišao kući - priznao je policiji. 

Velika trgovina uništena je u požaru, a šteta iznosi više stotina tisuća funti. U trenutku kada je izbio požar, u trgovini je bilo oko 200 ljudi, a svi su uspješno evakuirani. Vatrogasci su požar gasili oko 11 sati.

VIDEO Najljepše okićena ulica na zagrebačkoj Trešnjevci: Svako dvorište prepuno je lampica, a tradiciju je započela jedna susjeda još 90-ih

Ključne riječi

Komentara 1

MI
mirkec68
07:20 26.12.2021.

tak treba💪

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije