Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HITNI KORIDOR

Vatrogasci objavili snimku s A1 i vozačima poslali važnu poruku!

Vatrogasci
Foto: Facebook
16.06.2019.
u 19:03

Pokazali su kako je "tekla" njihova intervencija na jednoj autocesti

Javna vatrogasna postrojba u Karlovcu objavila je video na društvenim mrežama u kojem apeliraju na građane da racionalno reagiraju kada se iza njih nađe vozilo s uključenom sirenom. 

- Probijanje na današnju intervenciju požara automobila na A1. Još jednom apeliramo na cijenjene vozače:

HITNI KORIDOR SPAŠAVA ŽIVOTE!!

“Za prolazak interventnih vozila potrebno je stvoriti prometni koridor jer on može spasiti nečiji život. Na prometnicama s tri traka oslobađa se srednji trak tako što se vozila u srednjem traku pomaknu u desni trak i propuste interventna vozila.”



Vozite savjesno i stvorite HITNI KORIDOR jer tako možete spasiti nečiji život! - 

Podsjetimo, Večernji je jučer pisao o važnosti uspostavljanja hitnog koridora.

Komentara 13

DU
Deleted user
20:59 16.06.2019.

lanten: očigledno ne znaš!!! To tvoje neznanje može nekoga koštati života! U cieloj Europi ti važi slijedeće: Automobili koji se zateknu u desnoj prometnoj traci moraju se maknuti krajnje desno. Automobili koji su se zatekli na lijevoj (traci za pretjecanje) moraju se maknuti skroz na lijevo.. Ne bih ti preporučio tvoje pametovanje prakticirati na primjer u Sloveniji, Austriji, Njemačkoj ili pak Švicarskoj!!! Može biti jako, jako skupo!

DU
Deleted user
22:33 16.06.2019.

Ne znam, davno sam položio vozački, ali mislim da se to ne uči u auto-školi. A trebalo bi, sudeći po snimci, ljudi vrludaju lijevo desno bez ikakve logike.

NI
nik83
20:38 16.06.2019.

Neki kao da su zalijepljeni za mjesto na kojem su se našli, pa se uklanjaju polako, kao po jajima. Odrezat svima masne kazne, pa će idući put to sve ići brže.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije