Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stvaraju se gužve

Kaos na A1: Kod Jastrebarskog izgorio automobil

izgorio auto
24 sata
Autori: Vecernji.hr, Hina
16.06.2019.
u 14:42

Vozačima se savjetuje da održavaju sigurnosni razmak između vozila

Zbog zapaljenog vozila na autocesti A1 poslije čvora Jastrebarsko u smjeru Karlovca, vozi se jednim trakom usporeno u koloni od oko 2 km. Vozači se mole za strpljenje i razumljevanje, javlja HAK. Čitateljica je za 24sata kazala kako su pola sata stajali u koloni te kako su muškarac i žena stajali kraj automobila koji je izgorio. 

Pojačan je promet na važnijim cestama, uključujući autoceste A1 Zagreb-Split-Ploče, A2 Zagreb-Macelj, A3 Bregana-Lipovac, A6 Rijeka-Zagreb, Istarski ipsilon, Jadransku i Ličku magistralu magistralu (DC8). Pojačan je promet i u pojedinim trajektnim lukama i pristaništima, te na pojedinim graničnim prijalzima sa Slovenijom i BiH. Na većini cesta vozi se bez posebnih ograničenja osim na dionicama gdje su u tijeku radovi, javlja HAK.

Vozačima se savjetuje da održavaju sigurnosni razmak između vozila. Gust se promet očekuje i na pojedinim graničnim prijelazima s Bosnom i Hercegovinom, Srbijom i Slovenijom. Izlazak teretnih vozila bit će pojačan na graničnim prijelazima: Bregana, Macelj, Rupa, Pasjak i Bajakovo.

U trajektnom i katamaranskom prometu ne očekuju se poteškoće, no moguće su gužve i čekanja na ukrcaj u pojedinim trajektnim pristaništima. Ljetne zabrane za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7.5 tona bit će na pojedinim cestama u priobalju u nedjelju od 12.00 do 23.00 sata.

Video: Veće cijene cestarine od 15. lipnja

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije