Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potpora damiru habijanu

Varaždinski HDZ stao u obranu Damira Habijana od prozivki Ladislava Ilčića

Anđelko Stričak
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
10.03.2017.
u 13:34

"Svi do sada predstavljeni kandidati dobili su jednoglasnu podršku stranačkih tijela pa tako i Damir Habijan za gradonačelnika Grada Varaždina", stoji u Stričakovoj izjavi medijima

Predsjednik HDZ-a Varaždinske županije i saborski zastupnik Anđelko Stričak stao je u petak iza HDZ-ovog kandidata za gradonačelnika Varaždina Damira Habijana, kojeg je Ladislav Ilčić iz Hrasta prozvao da živi nekršćanskim životom, rekavši kako je Habijan dobio jednoglasnu podršku stranačkih tijela, a Ilčiću je zamjerio prozivanje političkih suparnika na osobnoj razini.

"Svi do sada predstavljeni kandidati dobili su jednoglasnu podršku stranačkih tijela pa tako i Damir Habijan za gradonačelnika Grada Varaždina", stoji u Stričakovoj izjavi medijima.

Ponovio je kako će varaždinski županijski HDZ predložiti najstručnije i najkvalitetnije kandidate za gradonačelnike, načelnike i župana. Dio njih, među kojima je i Habijan, već je poznat javnosti, koja ih je odlično prihvatila, dodao je.

Stričak je u izjavi osudio Ilčićevo zadiranje u privatni život političkih takmaca. "Kada nemate ideje i kvalitetu da napravite nešto za svoje sugrađane tj. za boljitak sredine u kojoj živite, tada se bavite demagogijom i prozivanjem političkih suparnika na osobnoj razini", kazao je Stričak.

Zaključio je kako "s kandidatima koji u svojoj sredini ne prelaze izborni prag" ne misli dalje polemizirati.

Predsjednik Hrasta Ladislav Ilčić danas je dao ostavku na mjesto savjetnika potpredsjednika Vlade Davora Ive Stiera i najavio kandidaturu na gradonačelnika Varaždina. "Da da su nam se sviđali HDZ-ovi kandidati, podržali bismo ih, a što se tiče kandidata u Varaždinu, stranka koja se poziva na kršćanstvo ima kandidata koji živi na potpuno suprotan način", izjavio je Ilčić koji nije želio pobliže objasniti tu izjavu.

>>Pobuna prtiv Bernardićeve odluke- dio SDP-ovaca odbio glasovati za MIlanovićevu zamjenu

Komentara 15

DU
Deleted user
14:31 10.03.2017.

Poštujem odluke lokalne zajednice, no kad imate predsjednika određene stranke u županiji koji je umirovljeni policajac, pa kaj niste dalje došli od pučkoškolaca, vjerujem da tu ima daleko sposobnijih ljudi.

DU
Deleted user
15:38 10.03.2017.

Budimo realni desno-konzervativni kandidati u Varaždinu nemaju nikakve izglede jer prebogati Varaždin nije jedan od zaostalih i siromašnih krajeva Hrvatske u kojima se narodom može manipulirati pričama o partizanima i ustašama, ugroženosti branitelja i sličnim mitovima. Doduše tamo postoji jedann drugi mit, a to je mit da su za bogatstvo i razvijenost grada odgovorne lijeve političke opcije koje tamo vladaju - to je naprosto netočno, stvar je trivijalnija, tamo nije bilo apsolutno nikakvih ratnih razaranja ili posljedica rata, nadalje grad je jako blizu Zagreba, ali i Austrije, Slovenije, Njemačke.

Avatar bukovica.tg
bukovica.tg
14:09 10.03.2017.

poznam varazdince jedino vise od komunjara völe gemistec

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije