Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
smiruju tenzije

Varaždinske udruge ogradile se od izjava P. Janjića Tromblona

Petar Janjić Tromblon
Davor Visnjic/PIXSELL
10.01.2018.
u 15:29

'Kao  branitelji  moramo  zajedničkim  snagama i naporima odgovorno i pošteno raditi svoj posao'

Udruge  proizašle  iz  Domovinskog  rata  na  području Varaždinske županije ogradile  su se od izjava Petra Janjića Tromblona. Imaju povjerenje u Vladu i vjeruju da će pronaći rješenje graničnog spora sa Slovenijom, prije svega zbog  ribara. 

-  Kao  branitelji  moramo  zajedničkim  snagama i naporima odgovorno i pošteno raditi svoj posao, na taj način doprinositi unapređenju i  boljitku naše domovine, ali nikako ne izazivati sukobe i nerede - ističe Ivo Loborec, koordinator udruga proisteklih iz Domovinskog rata Varaždinske županije. 

- Hrvatska je članica EU-a, NATO-a i UN-a i samim time moramo se zalagati  za  diplomatsko  rješavanje koje je sukladno međunarodnom pravu - napominje  Loborec  i  dodaje  da  fokus  braniteljskih  udruga  mora  biti rješavanje  pitanja braniteljske populacije kroz partnerski odnos s Vladom, zaštita  digniteta  Domovinskog rata te dostojanstva hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji. 

Komentara 16

PR
propalismoFranjoskroz
18:10 10.01.2018.

Sad pokušajte zamisliti da je Milanović na vlasti.......

Avatar Maribor
Maribor
17:41 10.01.2018.

Sramota. P. Janjić Tromblon je hrvatska domoljubna baština i nevini vitez bez haškog robijaškog iskustva.

LA
lauda
17:37 10.01.2018.

kad nam zlovenci maznu komad domovine čudit ćemo se ko pura dr...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije