Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sramotne poruke

Vandali na grobu Ivice Račana napisali 'izdajica' i 'komunist'

Račan grob
Foto: Grgur Žućko/PIXSELL
1/7
21.05.2014.
u 19:18

Prije mjesec dana slična je poruka osvanula na grobu pokojnog predsjednika Hrvatskog sabora Borisa Šprema, čije se grobno mjesto nalazi blizu Račanova

Nepoznati vandal oskvrnuo je na zagrebačkome Mirogoju grob pokojnog hrvatskog premijera Ivice Račana, na koji je markerom napisao “izdajica RH”.Ovo nije prvi put da vandali uništavaju grobove pokojnih dužnosnika.

Prije mjesec dana slična je poruka osvanula na grobu pokojnog predsjednika Hrvatskog sabora Borisa Šprema, čije se grobno mjesto nalazi blizu Račanova. Njemu su, također markerom, napisali “izdajica Hrvata” i “komunist”

>> Aralica: Detuđmanizaciju su provodili Račan i Mesić

Komentara 16

Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
19:41 21.05.2014.

Prozirna rabota. Tko bi se danas bavio Račanom? Sve smrdi na omladince iz tzv. "Antifašističke Ljige" (Zoran Pusić, Vesna Teršelić, Milorad Pupavac, Sava Štrbac i ostatak nostalgične družine...). Išaraj Račanov grob pa laprdaj o fašistima hrvatima. Već viđeno "drugovi", već viđeno.

HR
HR4ever
20:03 21.05.2014.

Jeli napisano crvenom bojom ??????

DE
Dejan1000
19:57 21.05.2014.

Pa sta je lose napisano. Racan je bio komunista.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije