Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uoči špice sezone

V. Ostojić radnicima: Vaš osmijeh i profesionalnost ogledalo su RH

konobar
PIXSELL; arhiva
18.07.2012.
u 09:39

– Turističkim radnicima želim uspješan posao, a našim dragim gostima nezaboravan odmor – izjavio je ministar

– Zbog vas smo ostvarili očekivanja. Vaš osmijeh i profesionalnost ogledalo su RH, poruka je ministra turizma Veljka Ostojića upućena turističkim djelatnicima. Radnicima, kuharicama, hotelijerima, animatorima, privatnim iznajmljivačima i svima drugima koji kroz svoj svakodnevni angažman u izravnom kontaktu s turistima predstavljaju Hrvatsku oblikujući dojam koji će ih motivirati na ponovni dolazak i širenje dobrog glasa o Hrvatskoj, ministar Ostojić obratio se pismom objavljenim na internetskim stranicama ministarstva turizma

Uz riječi hvale, Ostojić im je uputio i poziv da  kroz situacije produljenog radnog vremena i užurbanog obavljanja radnih zadataka ostanu dosljedni motu da je gost na prvome mjestu i da je uvijek u pravu.

– Turističkim radnicima želim uspješan posao, a našim dragim gostima nezaboravan odmor – zaključio je ministar. 

Komentara 7

KO
korisnik2
10:57 18.07.2012.

lijepo od ministra picigina i suncobrana. lepo sa godisnjeg odmora, u hladu, pod smrekom sjedne za kompjuter i napise "pismo". lepo. bas je drug. lol.

ĆA
ćaćaća
11:44 18.07.2012.

vaš osmjeh nama donosi velike plaće a vama male:)))

Avatar Khuen-Héderváry
Khuen-Héderváry
10:51 18.07.2012.

Mi gradimo turizam - turizam gradi nas. - drug Ostojić (jedan od pedeset srodnika istog prezimena u Vladi RH) Njihove plaće i standard života su bolje ogledalo RH.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije