Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRODOŠLI SU

V. Ostojić: Hrvatska nema ograda prema gay turizmu

'20.01.2012., Zagreb, - Ministar Veljko Ostojic i njegovi suradnicii predstavili su strategiju razvoja turizma. Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
Igor Kralj/PIXSELL
06.06.2012.
u 17:08

Ministar Ostojić ocijenio je izvrsnim rezultate koji pokazuju porast turističkih dolazaka u predsezoni u odnosu na prošlu godinu

U prvih pet mjeseci ove godine Jadran i Zagreb posjetilo je 1,8 milijuna turista, a ostvareno je 6 milijuna noćenja. HRT piše kako je time zabilježen porast dolazaka za 9% te noćenja za 13% u odnosu na isto razdoblje prošle godine. Ocijenivši ih izvrsnima, te je podatke sustava turističkih zajednica u srijedu obznanio ministar turizma Veljko Ostojić.

Ostojić je i istaknuo da stanje bukinga za glavni dio i podsezonu daje nadu te procijenio da bi ova turistička godina u Hrvatskoj financijski mogla biti lukrativnija od lanjske, i to za 3 do 5 posto.

Upitan o gay turizmu u Hrvatskoj, ministar je odgovorio da hrvatski turizam nema nikakvih ograda prema tome te vjeruje kako se populacija tih turista na Jadranu dobro osjeća i da je dobrodošla. Uoči splitskog Gay Pridea, Ostojić je još jednom izrazio želju da će skup koji se ove godine neće kretati rivom proći u najboljem redu.

Komentara 13

OB
-obrisani-
17:33 06.06.2012.

Ostojic srpski politicar u hrvatskoj Vladi , neka se uce igrati " Zikino kolo "" , pederisati i lezbaciti drugih vrlina srpski narod i ne zna pa stoga tvoj pristanak za ono sto je bolesno i nemoralno na hrvatskim ulicamama srpski politicari u Hrvatskoj podrzavaju ovakve bolesti i mane ljudi .. U srpske politicare koji ovo podrzavaju u HR su Ostojic Veljko, Ranko Ostojic, Vesna Pusic za sada koji javno pomazu nemoral.. Jer pravo ovig grupacija se ostvaruje u HR Saboru a ne na splitskoj rivi !! Ne postuju se odluke civilne vlasti, nego rezim policije !! Sila i nemoral sta drugo reci i tko to podrzaje, zna se srpski politicari u Hrvatskoj !!

OK
okus
17:33 06.06.2012.

Fala im ne treba.

MI
mightymraz
17:31 06.06.2012.

E kada su novci u pitanje, onda uopce nije vazno od koga su..... onda su svi dobrodosli!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije