Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strava na fidžiju

UZNEMIRUJUĆE Snimka mučenja zatvorenika šokirala svijet!

mučenje, Fidži
Screenshot YouTube
09.03.2013.
u 16:35

Na snimci se vidi kako grupa muškaraca dvojicu zatvorenika udara palicama i čekićima, a na kraju na jednog od njih puštaju i psa

Internetom kruži šokantan video zlostavljanja dvojice zatvorenika s Fidžija, a tamošnja policija je pokrenula istragu kako bi otkrili što se zapravo dogodilo.

Naime, u snimci koja traje devet minuta vidi se kako nekoliko muškaraca udara dvojicu s palicama i čekićima, a na jednog su pustili i psa koji ga je grizao, piše BBC.

Identitet napadača nije poznat, a svi su bili odjeveni u civile. Policija je priopćila kako će \"žurno riješiti ovaj problem\".

– Kao svi, i mi smo jako uznemireni zbog ovog videa u kojem se vidi zlostavljanje dvojice muškaraca koji su zatvorenici – stoji u priopćenju policije. U istragu se uključio i Amnesty International.

Jedni tvrde kako su napadači pripadnici vojske Fidžija koji kažnjavaju odbjegle zatvorenike, dok drugi kažu kako je u pitanju prošlogodišnji incident kada su uhvaćena petorica bjegunaca i da su ljudi koji ih zlostavljaju zapravo pripadnici policije.

>> VIDEO Policija Egipćanina skinula, golog vukla po ulicama pa prebila

Ključne riječi

Komentara 4

BO
boston
20:12 09.03.2013.

Odvratno, totalno nehumano, ali nazalost jako dobro poznato iz bliske proslosti.....

Avatar vrex
vrex
19:57 09.03.2013.

Pitam se da li su cime zasluzili ovo? Mozda su ova dvojica silovatelji, masovni ubojice, pedofili, mozda su i sami ovako mucili ljude? Stvarno, zna li netko pozadinu price?

SM
smrad
20:41 09.03.2013.

Nažalost samo pripadnici ljudskog roda mogu biti takvo okrutno *****,za mučitelje bi doista trebalo smisliti isto tako okrutnu kaznu,jer kad nisu uspjeli roditelji odgojom trebalo bi posegnuti za preodgojom zvijeri prema sustavu vrijednosti većine normalnih ljudi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije