Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIJER RH
Povratak na članak

Plenković o Milanoviću: Riječ je o političkom divljaštvu, katastrofa je da dio javnosti to odobrava

"Gdje su sada Grbin, Klisović i ostali humanitarci? Što imaju reći o onakvom napadu na Milorada Pupovca?" retorički se upitao Plenković.

Komentari 151

Avatar Caroline
Caroline
14:03 29.03.2021.

Zaista je teško gledati taj bolan raskid suradnje između Milanovića i Pupovca koja je prema objavljenim porukama na intimnom nivou trajala sve do danas. Nije postojala ni tiha slutnja da toj suradnji može doći kraj nakon što je Milanović (bezbez prijetećeg upozorenja Uskokom jer zna da takvi stvari Pupovac radi uz ekvivalentne usluge i novac ) oprostio svom miljeniku i podržavanje vlade njemu mrskog Plenkovića petparačke karijere. Razumljivo jer nam je u slučaju Tušek pojasnio je da se moramo naviknuti na takva daj-dam politička pravila. Kap koja je prelila čašu bio je trenutak kada je Pupi njemu osobno okrenuo leđa odbacivši Milanovićeva suptilno- dobronamjerna upozorenja i podržao Njonju. Zoki izdrži...razumijemo koliko boli kad te iznevjeri netko koga s kojim si tako prisno surađivao....bez obzira je li legitimni predstavnik Srba ili ne. p.s. više sreće idući puta predsjedniče s dobronamjernim upozorenjima Kajtaziju kojeg daleko više respektirate :) mogao bi to biti početak jednog divnog prijateljstva :)

VL
Avatar salaso
salaso
14:20 29.03.2021.

Pa svi ovi koje sad pljuje Milanović , su prije bili s njim..ne kužim..radi medvjedju uslugu sam sebi?

VL
NE
Neo001
15:50 29.03.2021.

Može li normalan čovjek podržavati bolesnog psihopatu, slučajnog predsjednika. E moj škoro,jado izdajnička.

VL
Avatar smokeonthewater
smokeonthewater
13:13 29.03.2021.

Ljudi moji jel' vidite kako sa na divljaštvo može kulturno i gospodski odgovoriti a ipak sve i snažno izreći. Plenković je smireno, diplomatski i državnički odgovorio političkom divljaku i sigurno ga potakao na još veće divljaštvo, Pitanje je dana kada će Zoki navući luđačku košulju. Kumbaya.

VL
Avatar southman
southman
12:36 29.03.2021.

Gospodo kome je do ruskog smeća neka ode u Srbiju i cijepi se .

VL
Avatar smokeonthewater
smokeonthewater
13:12 29.03.2021.

Ide Zoka preko Romanije i sa sobom vodi svoje talog divizije. Andrej car precizno i sveobuhvatno označi sljedbu Zoke Milojka - društveni talog sa društvenih mreža. Ajme meni!

VL
DU
Deleted user
15:06 29.03.2021.

Pokreni opoziv slučajnog šmrkavca - prištavom nije mjesto na toj funkciji

VL
HR
hrza
12:50 29.03.2021.

Psihijatri Hrvatske bi trebali reagirat i hospitalizovat Milanovića. Šta se čeka? Nije humano.

VL
CM
Crni_moj
12:50 29.03.2021.

Sve se nekako izmješalo. Više i ne znaš tko je desno a tko lijevo, tko je za suživot i normalan život sa svima a tko nije. Dosad je bilo lako hdz desno sdp lijevo. Svi su u pravu a možda i nisu, ovisi kako se tumači zakon. Jedino što je sigurno svi smo napeti kao na utakmici i svaka strana se nada pobjedi. Narod će se nažalost razočarati jer će kao i uvijek biti neriješeno ili kao jeftine dosadne serije na tv ekranima bez kraja.

VL
Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
12:39 29.03.2021.

Tako je i Kolinda govorila da su oni koji prosvjeduju protiv Vučića marginalci...pa vidi gdje je sad. Ovaj "talog društvenih mreža" koji je zadovoljan što je napokon netko rekao popu pop, bobu bob, makar taj netko bio i nekontroliran, su isto birači.... pazi što govoriš pred izbore briselski ćato.

VL
DU
Deleted user
12:25 29.03.2021.

ja bi volio da ima na odijelu badge EU, ovako ispada da je HR premijer.

VL
HO
Holiday
12:38 29.03.2021.

Nekad su Milanovića zezali da spava do podne,ako je to tako,onda Plenković prespava par dana..

VL
DO
doktorica
13:21 29.03.2021.

gluma

VL
MA
matkopeic
13:56 29.03.2021.

Premijeru, perfidno političko divljaštvo je način na koji vi i vaša stranka vladate zemljom. Jeste li razmišljali o desnoj koaliciji koja bi ovoj zemlji donijela tako potrebno političko jedinstvo? U toj koaliciji sve bi bilo više balansirano, dobio bi see širi društveni plebiscit, šira društvena odgovornost, moralo bi se paziti na nijanse i detalje, razno razni žetončići bi izgubili na vrijednosti. Niste, jer ste samozadovoljni i upropaštavate Hrvatsku uz neprincipijelnu podršku SDSS.a Dok tako, znak je jednakosti između vas i Milanovića. Nema predaje.

VL
HI
higijena
13:05 29.03.2021.

Jesmo li normalna država kad nakon svega Plenković kaže: ,,Na pitanje osuđuje li i istupe predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića i Vladimira Šeksa, koji su Milanovića nazvali ludim, Plenković je kazao kako je to izvrtanje riječi i da nitko od njihih nije to rekao.'' VL bi isto mogao biti malo manje sluganski nastrojen pa prenijeti i tu misao uvaženog Premijera.

VL
GE
genex
13:55 29.03.2021.

najveće političko divljaštvo je to kako je plenković na vlasti s većinom koja je skrojena po najboljim mafijaškim obrascima korumpiranih demokracija srednje i južne amerike.pa izbori u afričkim zemljama za nas su nedostižan standard.da podsjetim, u prvom mandatu, većinu su mu držali osuđeni kriminalci i plaćenici prebjezi koji su izabrani na listama potpuno suprotne političke opcije.u ovom mandatu,većinu mu drže zastupnici koji su dobivali po stotinjak glasova u izbornom sustavu koji ne poznaje nijedna zemlja na kugli zemaljskoj.čisti lopovluk koji nema veze sa voljom hrvatskog naroda. vrhunac gadosti je kako anemična narikača optužuje da je netko izabrao milanovića.pa zar on stvarno misli da je hrvatski narod lud i da ne vidi.pa milanović je više napravio za hrvatsku u ovo kratko vrijeme nego njegova pokazivačica srednjeg prsta u cijeloj uhljebničkoj karijeri u politici. pa tresu se temelji države, a premijer se češlja.ne znam dobro ustav, ali ako postoji mogućnost, milanović treba sve raspustiti i raspisati nove izbore. u ovom klijentilističkom korumpiranom blatu ne može se više živjeti.

VL
FO
foca
12:52 29.03.2021.

Ako su u Sabor išle interpelacije za puno manja sranja, mislim da odgovorni zastupnici na ovako ponašanje predsjednika države ne bi smjeli ostati spuštene ruke. Plenkoviću, ti imaš 76 ruku, probaj možda se pridruži još MOST i DP i dvotrećinska je na vidiku. Ni u drugom krilu PARTIJE nisu svi za krastavog Milanovića, nikad nije bio bliži opozivu! Vrijedi pokušati, staviti ozbiljnost politike i države na test .. Možemo mi i referendum zatražiti, ako vi unaprijed mislite da ste kukavice ..

VL
IM
imamohrvatsku
13:54 29.03.2021.

Kakvo je ovo kukavičje jaje? Što ima Plenković pozivati ikoga da zaštiti Pupovca? Naš i Pupovčev predsjednik Milanović ga je napao jer je lagao a ne zbog toga što je srpske nacionalnosti. Što ima itko štititi nekoga jer laže? Vježbaj i dalje talijanski.

VL
ME
MediciKM
14:39 29.03.2021.

Bravo Zoki!

VL
Avatar Point_of_view
Point_of_view
14:38 29.03.2021.

Plenkota, tvoje krivosuđe je u zadnjih 5 godina tvoje vladavine, herojski od mafije utjeralo nezamislivih 52 mio. kn. I sad tebi nije jasno, kako se reforma pravosuđa treba napraviti!? Samo revolucijom, ognjem i mačem!

VL
« 1 2 3 4 5 6 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.