Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osveta zbog duga

Uzeo kanticu benzina i zapalio auto obrtniku jer nije platio radove

\'02.05.2011., Slatina - U gospodarskom dvoristu obrta Panona Slatina oko 13.15 sati muska je osoba  namjerno zapalila osobni automobil obrta marke peugeot. Susjedi i vatrogasci na vrijeme su ugasili
Maja Šantoši/PIXSELL
03.05.2011.
u 21:00

Dogovorili smo se da će mi dug vratiti radovima u voćnjaku. Platio sam im manje jer su manje posla i obavili, kaže Krešo F.

Samo 75 minuta bilo je dovoljno slatinskim policajcima da uhite i privedu tridesetogodišnjeg obrtnika Dalibora Š. iz Slatine za kojega smatraju da je u ponedjeljak oko 13.05 sati u Slatini, na Trgu svetog Josipa, na parkiralištu obrta "Panona", namjerno zapalio automobil peugeot u vlasništvu obrtnika Kreše F. (50), također iz Slatine.

– Ostao mi je dužan za vino, a dogovorili smo se da mi dug vrati radovima u voćnjaku koje je obavljao zajedno sa još jednom osobom. Plaćeno im je 4300 kuna, jer su obavili trećinu posla manje od dogovorenog. U ponedjeljak je došao, tražio novac, pokazivao mi nekakav papir za držanje oružja i prijetio mi. Rekao sam mu da dođe drugi dan s kolegom, pa ćemo se o svemu dogovoriti, a nakon toga je otišao – potvrdio nam je telefonski obrtnik Krešo F.

Kao u kakvom mafijaškom filmu, osveta nezadovoljnog Dalibora Š., koji je policiji rekao da ga Krešo F. zavlači i ne želi mu isplatiti 7000 kuna, dogodila se u usred bijela dana. S 2,5 litara goriva "super", kupljenog na obližnjoj benzinskoj stanici, Dalibor Š. ušao je u dvorište "Panone", koje graniči sa stambenim zgradama, u samom središtu Slatine. Pred očima dvoje stanara, bocu s gorivom gurnuo je pod lijevi zadnji kotač i zapalio.

Kada je automobil planuo mirno se udaljio s mjesta, sjeo na moped i napustio požarište. Stanari su pozvali vatrogasce i sami krenuli gasiti požar u kojemu je ubrzo eksplodirala guma na zadnjem kotaču. Sretna je okolnost što se u blizini, dvjestotinjak metara od podmetnutog požara, nalazi sjedište slatinske vatrogasne postaje, pa je vatrogascima za gašenje zapaljenog automobila trebalo samo nekoliko minuta akcije. Osvetnika Dalibora Š. policija je uhitila u selu Kozice oko 14.20 sati dok je bio na mopedu u vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera, pa je i zbog toga priveden.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
21:51 03.05.2011.

ubuduće isplatiti šljakera pošteno!

OB
-obrisani-
22:01 03.05.2011.

bravo,opomena svkom neorobovlasniku da se RAD po DOGOVORU MORA ISPLATITI..Moga ga je prije upozorit ako nije bio zadovoljan,a ne kurvinski čekat da jadničak obavi posao dokraja pa ga sjebat i izlevatit,oprband praks naših UZETNIKA..BANDA robovlasnicka.

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
13:26 04.05.2011.

SRAMOTA dali smo mu posao,a on je htio još i novce za to ! Pljuc

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije