Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispričao se

'Užasan trenutak za novinarstvo': Reporter Sky Newsa tijekom javljanja uživo kopao po stvarima putnika

novinar kopa po stvarima
Foto: Youtube Screenshot
1/2
21.07.2014.
u 09:23

Sky News se ispričao. Njihov glasnogovornik također je izjavio da je Colin odmah shvatio da je to neprilično i da je to kazao tijekom emitiranja.

Sky News ispričao se nakon što je Colin Brazier, jedan od njihovih reportera, snimljen kako na mjestu pada zrakoplova Malaysia Airlinesa kopa po osobnim stvarima putnika, prenosi The Sydney Morning Herald.

Brazier je  tijekom javljanja uživo u nedjelju prikazan kako na mjestu pada srušenog aviona kopa po osobnim stvarima u otvorenom kovčegu i kako uzima ključeve prije nego što kaže: Ne bismo ovo trebali raditi. Snimka je izazvala osudu na društvenim mrežama. Joe Watson, profesor masovnih medija sa sveučilišta Baker, Brazierov je čin opisao kao "užasan trenutak za novinarstvo".

Sky News i Colin Brazier ispričali su se zbog učinjenog. Glasnogovornik Sky Newsa također je izjavio da je Colin odmah shvatio da je to neprilično i da je to kazao tijekom emitiranja.

>> Istražitelji agencije UN-a ne mogu do mjesta nesreće

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar R2D2
R2D2
09:42 21.07.2014.

Nema velike razlike između novinara i lešinara......

LE
legalis..
09:55 21.07.2014.

I.diot

OU
objektivan-uvijek
13:01 21.07.2014.

novinari sky news-a su poznati i kao špijuni M-6. vjerojatno podmeću krivi trag. da obmanu istragu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije