Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OČEVID U TIJEKU

Užas u Ivancu: Policajac ubio policijsku službenicu s kojom je živio i potom presudio sebi

Policijski očevid u Ivancu gdje je pronađeno žensko i muško tijelo
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/3
17.04.2022.
u 16:44

Neslužbeno doznajemo da su njih oboje policijski službenici zaposleni u PU varaždinskoj. Tu infomaciju je kasnije potvrdila i sama policija.

U Ivancu u stanu stambene zgrade su pronađena tijela dvoje ljudi, potvrdili su za Večernji list iz PU varaždinske.

Policija je dojavu zaprimila danas oko 13: 40 sati. Na mjesto događaja poslani su policajci, a u suradnji s nadležnim državnim odvjetnikom  provodi se očevid.

Više će se znati nakon očevida, rekli su nam iz policije. Pronađena su tijela muškarca i žene.

Neslužbeno doznajemo da su njih oboje policijski službenici zaposleni u PU varaždinskoj, a kasnije je to potvrdila i sama policija.

- Mislim da su bili podstanari u toj zgradi. Ne poznajem ih osobno, čuo sam da su policajci, mlađi, možda oko 30 i nešto godina. Nisam siguran jesu li rodom iz Ivanca - kaže nam mještanin koji živi blizu zgrade u kojoj su pronađena tijela. Zgrada je blizu škole.

Policijski očevid u Ivancu gdje je pronađeno žensko i muško tijelo
1/8

Prema neslužbenim informacijama koje je objavio portal eIvanec, u stanu u Gajevoj ulici su odjeknula dva pucnja koja su čuli susjedi i prijavili policiji.

Evarazdin piše da neslužbeno kruže informacije o tome da je riječ o ubojstvu i samoubojstvu, te da su žrtve osobe stare oko 30-ak godina. Portal Varaždinske vijesti objavio je da se radi o policajcu J. B. koji je ubio policijsku službenicu I. B. s kojom je živio, a potom je počinio samoubojstvo.

Portal eIvanec je objavio da se navodno radi o nevjenčanom paru i da su se "iz tog stana i ranije znali čuti disonantni tonovi".

 

Ključne riječi

Komentara 10

ST
stipok1357
19:37 17.04.2022.

U policijskoj akademiji svoje polaznike kako smo skoro vidjeli uće igrati Užičko kolo

TR
tratincica68
18:37 17.04.2022.

Znas kako ulaze u policiju.tri godine si zidar ili konobar i onda odes 1 god u policijsku akademiju i onda si policajac.to takvo nesto treba ukinit odmah.

II
Ivo@Ivano.
18:38 17.04.2022.

Nažalost dva mlada života su izgubljena . Nedostatak kadrova u policiji, pogotovo nedostatak policijskih službenika koji su u odori i koji bi trebali biti na ulicama odražava se i na stanje sigurnosti. Malo zainteresiranih za posao policajca rezultirao je sniženjemm potrebnih kvalifikacija za te poslove. Očekivanja velika , stvarnost je nešto drugo. Oružje se ne ostavlja u postajama policije već se nosi doma među obitelj a tamo su osobni problemi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije