Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OČEVID U TIJEKU

Teška prometna nesreća na A1: Poginula jedna osoba, dvije ozlijeđene

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/5
17.04.2022.
u 15:47

Nesreća se dogodila oko 13:45 i to 4 km u smjeru Zagreba

U prometnoj nesreći na A1 u nedjelju poslijepodne poginula je jedna osoba, a dvije su ozlijeđene, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka.

Nesreća se dogodila oko 13:45  i to 4 km u smjeru Zagreba. Očevid je u tijeku.

1/5

HAK navodi da se zbog prometne nesreće između čvora Donja Zdenčina i naplatne postaje Demerje u smjeru Zagreba vozi jednim prometnim trakom, uz ograničenje brzine 80 kilometara na sat.

VIDEO: Trojica sudionika prometne nesreće na Pelješcu zajedno imaju 265 godina: 91-godišnjak oduzeo prednost 98-godišnjaku, oštećeno i vozilo 76-godišnjaka!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije