Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krvoproliće

Užas u Budimpešti: Muškarac nožem ubio jednog i ranio dvojicu policajaca

Mađarska policija
Pixabay
13.01.2023.
u 09:27

Dok su ga trojica policajaca pokušavala zadržati, muškarac ih je izbo nožem i pokušao pobjeći na ulicu, gdje ga je četvrti policajac ustrijelio u stopalo, objavila je policija.

Muškarac je nožem ozlijedio trojicu policajaca u Budimpešti kasno navečer u četvrtak, od kojih je jedan preminuo u bolnici, objavila je mađarska policija u petak. Osumnjičenik je pokušavao ući u stan u stambenoj zgradi u Budimpešti kad je pozvana policija, objavljeno je.

Dok su ga trojica policajaca pokušavala zadržati, muškarac ih je izbo nožem i pokušao pobjeći na ulicu, gdje ga je četvrti policajac ustrijelio u stopalo, objavila je policija. Ostali detalji incidenta nisu poznati, a policija nije bila dostupna za komentar.

Premijer Viktor Orban izjavio je u petak za državni radio da će vlada pomoći obitelji ubijenog policajca. Orban nije rekao dodatne informacije o osumnjičeniku ili okolnostima napada.

Video – Slavni koji su nas napustili 2022. godine

Komentara 1

Avatar BožeSačuvaj
BožeSačuvaj
10:32 13.01.2023.

Nije to ništa u odnosu na monstruozne zločine Dragana Bajića koji je ubijao na dunavskom otoku u središtu Budimpešte 15-tak godina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije