Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UDARI BURE

'Užas na cesti Maslenica-Posedarje. Kad sam davao izjavu policiji, prevrnuo se još jedan šleper'

Foto: Čitatelj Večernjeg lista
1/13
05.02.2020.
u 21:08

DHMZ-ovi podaci navode da su na starom Masleničkom mostu zabilježeni udari vjetra od gotovo 195 km/h, a na Paškom mostu zabilježeni su udari od 216 km/h!

Bura je prevrnula šleper na cesti Maslenica-Posedarje. Naime, snažan vjetar ga je zarotirao na cesti.

- Užas na cesti Maslenica-Posedarje... apokaliptičko stanje, opisao nam je vozač koji je naletio na prevrnuti šleper i dodao: - U trenutku kad sam davao izjavu policiji još jedan šleper se prevrnuo iza nas. 

1/13

Podsjećamo, zbog jake bure zatvorena su oba Maslenička mosta. DHMZ-ovi podaci navode da su na starom Masleničkom mostu zabilježeni udari vjetra od gotovo 195 km/h, a na Paškom mostu zabilježeni su udari od 216 km/h

Stanje u prometu

Zbog olujnog vjetra trenutno nema otvorene ceste za teretna vozila iz smjera unutrašnjosti prema Dalmaciji i obratno, a u prekidu su i neke trajektne i brodske linije, izvijestio je u srijedu navečer Hrvatski autoklub (HAK).

Za sav promet zatvoreni su dionica autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje, Jadranska magistrala između Karlobaga i Svete Marije Magdalene te Posedarja i starog Masleničkog mosta, državna cesta Gračac-Knin, Maslenica-Zaton Obrovački,  Dobroselo-Mazin-Bruvno i Paški most.

Samo za osobna vozila otvorena je autocesta Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice, riječka obilaznica između čvorova Orehovica i Škurinje (most Rječina), državna cesta Gračac-Obrovac i Gospić-Karlobag.

1/6

Zabrana za I. skupinu vozila - autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle je na državnoj cesti između graničnog prijelaza i mjesta Ličko Petrovo Selo DC217, na Jadranskoj magistrali između Senja i Karlobaga, na državnoj cesti DC1 brza cesta Solin-Klis te na cesti Križišće-Kraljevica.

Zabrana je za I i II. skupinu vozila - autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle, dostavna i vozila s natkrivenim tovarnim prostorom na dionici državne ceste Vaganac-Korenica-Udbina-Gračac, autocesta između čvorova Orehovica i Šmrika te na Jadranskoj magistrali između Bakra i Senja.

 

U prekidu neke trajektne i brodske linije

Zbog loših vremenskih uvjeta u prekidu su trajektne linije: Stinica-Mišnjak, Prizna-Žigljen, Porozina-Brestova, Lopar-Valbiska, Zadar-Ist-Olib-Premuda, Zadar (Gaženica)-Brbinj, Šibenik-Kaprije-Žirje, Split-Supetar, Rogač-Split, Split-Vela Luka, Ubli-Vela Luka-Split, Sumartin-Makarska, Split-Vis; Orebić-Dominče, Valbiska – Merag

U prekidu su i brodske linije: Mali Lošinj-Unije-Susak, Zadar-Preko, Vrgada-Pakoštane-Biograd, Šibenik-Zlarin-Prvić Luka-Šepurine-Vodice te katamaranske linije: Rijeka-Cres-Mali Lošinj, Rijeka-Rab-Novalja, Zadar-Molat-Brgulje-Zapuntel-Ist, Zadar-Sali-Zaglav-Zadar, Olib-Silba-Premuda-Zadar, Zadar-Sali-Zaglav-Zadar s polaskom iz Zadra u 20:00, Zadar-Rivanj-Sestrunj-Zverinac-Božava-Brbinj, Zadar-Mali Iž-Veli Iž-Mala Rava-Rava, Šibenik-Kaprije-Žirje, Split-Hvar-Vela Luka-Ubli, Split-Milna-Vis, Split-Bol-Jelsa, Milna-Rogač-Split, Split-Hvar-Korčula.

Komentara 2

ZA
zagrebgorica
21:56 05.02.2020.

Sta nisu zabranili po jakom vjetru sleperima

PO
posttuacen
21:56 05.02.2020.

MooXi.net - sjajan projekt za odrasle koji žele pronaći seksualnog partnera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije