Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Varaždinska županija

Uz rijeku pronađen ručni bacač raketa 'zolja'

Ilustracija: Zolja
Foto: MUP
23.10.2017.
u 12:05

Prema Zakonu o oružju, oružje se može predati uvijek, a protiv osobe koja ga dragovoljno predaje neće se pokretati kazneni niti prekršajni postupak

Na predjelu zvanom Štuk na istočnoj strani rijeke Bednje kod sela Sigetec Ludbreški pronađen je ručni bacač raketa "zolja". Na teren su izašli pripadnici protueksplozijske zaštite Policijske uprave varaždinske, koji su na mjestu pronalaska "zolju" uništili kontroliranom eksplozijom.

Policija podsjeća da je i dalje u tijeku akcija "Manje oružja manje tragedija", pa građani bez straha od sankcija mogu predati oružje i eksplozivna sredstva koje nedozvoljeno posjeduju. -

Prema Zakonu o oružju, oružje se može predati uvijek, a protiv osobe koja ga dragovoljno predaje neće se pokretati kazneni niti prekršajni postupak. Nemojte pronađeno oružje ili eksplozivno sredstvo u kući ili nekom drugom privatnom posjedu odbaciti u potok, rijeku, šikaru, livadu i slično mjesto, već pozovite policiju koja će adekvatno i sigurno isto izuzeti i uništiti, bez sankcija i mogućih ozljeđivanja! - poručuju u PU varaždinskoj.

Komentara 2

Avatar Papatest
Papatest
13:51 23.10.2017.

Neko je je čekao Mamića u zasjedi ali mu se prisralo pa je otišao kući

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
17:36 23.10.2017.

to je neki ribić domoljub izgubio, dok je tražio prilaz vodi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije