Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDNA OSOBA RANJENA

Pucnjava kod Zagreba: Ubijen muškarac, počinitelj izvršio samoubojstvo?

Pucnjava kod Zagreba
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
1/7
21.10.2017.
u 22:43

Ozlijeđena osoba prebačena je u bolnicu.

Dvije mrtve osobe, jedna ranjena rezime su pucnjave koja se sinoć u 20.15 dogodila u obiteljskoj kući u Kupinečkom Kraljevcu.

Prema prvim informacijama su ubijeni muškarac te ranjena žena koja je prevezena u bolnicu. Počinitelj se nakon toga udaljio s mjesta događaja a osoba za koju se sumnja da je počinitelj mrtva je nađena u vozilu.

Pucnjava kod Zagreba
1/7

Sumnja se da je riječ o samoubojstvu. Policija je počela s provođenjem očevida, a prema prvim informacijama riječ je o sukobu unutar obitelji. U kakvim su odnosima ubijeni muškarci i ranjena žena bili, za sada nije poznato. Kao što još nije poznat ni motiv cijelog događaja.

Komentara 15

AN
ante92
23:33 21.10.2017.

Sigurno neki doktor ili inženjer.

DU
Deleted user
23:54 21.10.2017.

Ajdmo rezime teksta. Pucnjava je bila SINOĆ u 20.15 h, znači JUČER 20.10 2017 g.? "Policija je počela s provođenjem očevida, a prema prvim informacijama riječ je o sukobu unutar obitelji." Kad je policija počela s provođenjem očevida, dan nakon događaja? Tekst je napisan 21. LISTOPADA 2017. U 22:43. To je sve što se saznali 26 sati nakon događaja ?..... U 24 sata piše "U Kupinečkom Kraljevcu u subotu navečer iz vatrenog oružja ubijena je jedna osoba, dok je jedna ozlijeđena i prevezena u bolnicu." donekle točnije, ipak danas je subota i još traje i ako se takvim pisanjem stječe dojam da je prošla, to se dogodilo danas navečer. Stvarno znate napisati vijest.

Avatar Joco Udmanić
Joco Udmanić
08:15 22.10.2017.

Uvezli smo Američki kapitalizam i sve zlo što se vuče iza njega.Hura stvaramo ameriku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije