Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Uz BIPU budi #nepobjediva i osvoji program obrazovanja na Algebri

Go2Digital
Foto: Go2Digital
1/5
26.04.2023.
u 14:12

Samo jedna #nepobjediva fotografija dijeli te od osvajanja vrijednog Algebrinog programa obrazovanja u BIPA nagradnom natječaju

Bez obzira maštaš li o novim poslovnim izazovima, promjeni karijere ili dodatnom usavršavanju i obrazovanju, budi nepobjediva u ostvarenju svojih ciljeva i snova.

Kako bi inspirirala i ohrabrila žene da pronađu svoje pravo "ja" izvan okvira koje im društvo nameće, BIPA u suradnji s Algebrom jednoj nepobjedivoj daruje mogućnost da realizira svoje snove, usvoji nova znanja i ostvari profesionalni i osobni razvoj.

Na lokacijama u Zagrebu, do 29. travnja, biti će postavljeni Go2Digital ekrani putem kojeg ćeš se moći fotografirati u svojoj nepobjedivoj pozi, a žiri će zatim odabrati najkreativniju fotografiju i jednu nepobjedivu koja osvaja program obrazovanja  u Algebri po želji, uživo ili online. Probudi svoju kreativnost, jer ta sretnica možeš biti upravo ti!

Kako bi tvoja nepobjedivost odjeknula, fotografije će se emitirati na Go2Digital ekranima postavljenih na 28 lokacija u 13 gradova - od Zagreba, Splita, Rijeke, Slavonskog Broda, Šibenika, Crikvenice, Makarske, Opatije, Rovinja, Siska, Trogira, Virovitice i Vukovara.

Foto: Go2Digital

Postani #nepobjediva, ostani svoja!

Od marketinga, dizajna, informacijskih tehnologija, EU fondova, razvoja sadržaja ili knjigovodstva koje Algebra nudi u sklopu svojih programa cjeloživotnog obrazovanja, sama biraš najbolji program koji će ti pomoći da se uspješno popneš na novu stepenicu u svojoj karijeri, približiš se željenom promaknuću ili pak uspješno zaploviš poduzetničkim vodama.

Certificirani programi obrazovanja odobreni su od strane Ministarstva obrazovanja te po završetku dobivaš službeni certifikat o položenosti i upis zvanja u e-radnu knjižicu, koji mogu dodatno osigurati konkurentnost na tržištu rada.

U više od 25 godina rada Algebra je okupila izvrsnu ekipu predavača, s kvalitetnim i globalno priznatim programima te se pozicionirala kao jedno od najznačajnijih mjesta za cjeloživotno obrazovanje u Hrvatskoj.

Foto: Go2Digital

Pronađi svoj glas i pusti ga da odjekuje!

Dok se fotografiraš u pozama nepobjedivih, sjeti se kako tvoja snaga leži u autentičnosti i vjeruj svemu što je pred tobom, jer sad je pravi trenutak da kreneš krojiti život po vlastitim mjerama.

Detaljnije informacije o kampanji i nagradnom natječaju pročitaj na BIPA web stranici

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije