Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVJETI ZA POSVOJENJE

Uvijek isti problem: Malo djece ispunjava uvjete za posvojenje

23.01.2023.
u 13:27

Za većinu djece koja su ostavljena u domovima roditelji se iz raznih razloga nisu zakonski odrekli starateljstva, što je uvjet da bi mogla biti usvojena

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
14:10 23.01.2023.

nista nije potaknula ova saka aktivista koji cak nisu svi na listi posvojitelja, jedino je dirljiva briga hr medija za ove zvekane koji su svjesno krsili zakone tri drzave.

NI
nipos
14:06 23.01.2023.

Kako brzo miče se članak iz Zambije,.,.nije pola sata bio na početnoj stranici.

BE
Berri
13:40 23.01.2023.

Znamo za probleme posvojenja u Hrvatskoj, ali to nije razloga da se djeca oduzimaju biološkim majkama u DR Kongo i onda prašumama Konga i nezakonitim migracijama prebacuju u Zambiju! Ako su djeca od 21.11. 2022. državljani RH i imaju hrvatskuu putovnicu, zašto im u putovnici Republike Hrvatske nije udaren pečat ulaska u Zambiju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?