Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bundek

Utrka „Nema predaje“ već 13. put obilježava Međunarodni dan zaštite životinja

Foto: Udruga Futura
02.10.2019.
u 23:38

Prijaviti se možete na dan utrke, u subotu 5. listopada od 10.30 do 11.45 sati, a možete trčati ili hodati, sami ili sa psom

Udruga Futura i ove godine obilježava Međunarodni dan zaštite životinja već tradicionalnom utrkom pasa i njihovih ljudi. Ova jedinstvena utrka u Hrvatskoj, nazvana ''Nema predaje'' održava se 13. put i ima zavidan broj veterana, i ljudi i pasa, a svake godine priključuju se novi natjecatelji.

Utrka se održava u subotu, 5. listopada, na Bundeku. Prijaviti se možete od 10.30 do 11. 45 sati na istočnom kraju niza štandova koji će tog dana biti uz jezero. Sama utrka počinje u 12 sati, a proglašenje pobjednika i dodjela nagrada bit će u 14 sati na pozornici. Možete se prijaviti sa psom ili bez njega, a mogu trčati i djeca do 12 godina. Osim pobjednika po kategorijama, nagrade će dobiti i oni najmlađi, najstariji te najhrabriji.

Možete trčati, šetati, puzati, hodati natraške, u tenisicama, štiklama, perajama, gurati dječja kolica. Važno je samo da svojim sudjelovanjem podržite ideju zaštite životinja i odgovornost prema njima. Staza oko dva jezera dugačka je 1650 metara. Možete ju proći u vremenu od 7 do 30 minuta, ovisno o tempu kojim trčite ili hodate.


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije