Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'MISLIO SAM DA JE PAS'

Neugodan gost usred dana u Vrlici: Snimio vuka kako šeta kraj kuća, sada ga traže lovci

Osijek: Iako je obla?no i hladno, životinje u zoološkom vrtu odmaraju na otvorenom
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/3
12.08.2022.
u 15:49

Ravnatelj zagrebačkog zoološkog vrta potvrdio je za 24 Sata kako se radi o vuku, no smatra jako neobičnim što je viđen u 11 sati u naseljenom mjestu i to bez čopora.

Građanin Vrlike, mjesta u Dalmatinskoj zagori na granici splitsko-dalmatinske i šibensko-kninske županije, sa svog je balkona snimio vuka kako šeta naseljem. "Išao sam zapaliti duhan na balkon, činilo mi se kao neki pas. Pogledao sam malo bolje, kad ono vučjak" rekao je očevidac koji je snimku poslao 24 Sata.

Kaže kako su i on i žena primijetili da vuk ima krvavu ranu na lijevoj strani glave, no na snimci se ona ne vidi.

Dodao je kako je vuk viđen niti pola kilometra od centra mjesta, a sumnja kako patrolira područjem već par dana, jer mu se psi neobično ponašaju - ili čudno laju ili su potpuno tihi.

Ravnatelj zagrebačkog zoološkog vrta potvrdio je za 24sata kako se radi o vuku, no smatra jako neobičnim što je viđen u 11 sati u naseljenom mjestu i to bez čopora. Za vukom tragaju lokalni lovci.

VIDEO: Zmije otrovnice u Hrvatskoj: Što učiniti ako vas ugrize?

 

Ključne riječi

Komentara 3

PR
prajdali100
16:27 12.08.2022.

To je neka dobričina,ožednio.

BL
bloom
16:27 12.08.2022.

Piše Hund al piše i Mile

CH
Changi
16:20 12.08.2022.

Koga traže lovci? Tog što je snimio vuka ili vuka 😄?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije