Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubrzo uhićen

Mladić automobilom pokušao udariti policajca koji ga je zaustavljao pa se dao u bijeg

Ilustracija
Hrvoje Jelavic/PIXSELL/Ilustracija
08.08.2022.
u 11:47

Protiv njega je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo „Prisila prema službenoj osobi“ te je predan pritvorskom nadzorniku

PU vukovarsko–srijemska izvijestila je o događaju koji se dogodio jučer, 7. kolovoza, kada je 23-godišnju hrvatski državljanin automobilom pokušao udariti policajca koji ga je zaustavljao.

- Oko 02,20 sati policijski službenik je na propisan način zaustavljao osobni automobil njemačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 23-godišnjak. Dolaskom u neposrednu blizinu policijskog službenika vozač je prvo usporio, a zatim, ignorirajući naredbu za zaustavljanje, automobilom ubrzano krenuo u smjeru policijskog službenika te se dao u bijeg. Policijski službenik je uspio izbjeći nalet automobilom te nije ozlijeđen – stoji u priopćenju policije.

Radi toga slučaja su policajci pojačano kontrolirali promet u Vinkovačkoj ulici u Vukovaru. 23-godišnjak je ubrzo uhićen te je završeno kriminalističko istraživanje. Protiv njega je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo „Prisila prema službenoj osobi“ te je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

Komentara 1

RA
rasturaljka
15:11 08.08.2022.

Puska sluzi za pucanje, a cekic za udaranje. Drugi put nek nauci pravila igre.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije