Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Domišljati Buzećani

Usmrtili vepra u zamci pa ga sakrili u bačvu

Vepar kao pas čuvar
Duško Mirković/PIXSELL
05.09.2014.
u 11:18

Usmrtili su ga i odnijeli na zemljište u blizini Roča gdje su ga oderali i sakrili u bačvu.

Buzetska je policija dvojicu Buzećana, 53 godišnjaka i 52 godišnjaka, prijavila zbog krađe vepra.

Dvojicu muškaraca se sumnjiči da su u srijedu rano poslijepodne prilikom obilaska zemljišta nedaleko sela Kolinasi  uočili zamku u kojoj je bio "zarobljen" vepar. Usmrtili su ga i odnijeli na zemljište u blizini Roča gdje su ga oderali i sakrili u bačvu.

>>Kuda idu divlje svinje? Ove u smrt jer lutaju radioaktivne!

>>Srna i vepar istrčali iz šume i udarili u automobile
 

Komentara 1

DU
Deleted user
13:17 15.09.2014.

Koliko se tih divljih svinja namnožilo trebalo bi nagraditi svakog onog tko ga ukoka. Lovačka društva se kao brinu o njima, a hrane se na poljima i vrtovima poljoprivrednika koji teškom mukom obrađuju svoju zemlju. Po Žumberku i Lici samo što ne šeću po dvorištima i ne ulaze u kuće. Da li netko planira donijeti lovnogospodarsku osnovu i reći koliko ih može biti po jedinici površine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije