Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabrana portalu H-alter

Tomašević: Smijenit ćemo Upravno vijeće Poliklinike za zaštitu djece i mladih

Zagreb: Tomašević najavio smjenu Upravnog vijeća poliklinke
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/4
23.09.2021.
u 11:57

U najkraćem mogućem roku imenovat ćemo nove članove - navodi gradonačelnik dodajući kako je zatražen i nadzor rada Poliklinike

Udruzi za nezavisnu medijsku kulturu, nakladniku portala H-alter izrečena je zabrana objavljivanja tekstova o ravnateljici Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba Gordani Buljan Flander. Situaciju je na konferenciji za medije od 12 sati komentirao i gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević.

- Htio sam dati izjavu s obzirom na jučerašnji događaj, posebice vezano za sudsku mjeru zabrane izvještavanja. Želim reći, mi kao gradska vlast i ja kao gradonačelnik u svakom slučaju protivimo se ovakvoj praksi, da bilo koja gradska ustanova ili pouzeće traži zabranu. Postoje uvrijeđene prakse ako se nekog okleveta, postoje privatne tužbe, no ova situacija je, koliko ja znam, presedan - kazao je. 

- Smijenit ćemo Upravno vijeće. U najkraćem mogućem roku imenovat ćemo nove članove - navodi gradonačelnik dodajući kako je zatražen nadzor rada Poliklinike. 

- Svaka gradska ustanova, čije sam interese i ja dužan štititi, mora biti izložena kritici - dodaje. 

Otkriva i kako je kratko razgovarao s ravnateljicom Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba. 

- Kratko sam se čuo s njom, no o sadržaju tog razgovora ne bih još informirao javnost - kazao je te naglasio kako gradonačelnik ne imenuje ravnatelja Poliklinike. Naime, zbog toga on ne može smijeniti Gordanu Buljan Flander.

Komentara 94

Avatar kastanjer2
kastanjer2
12:13 23.09.2021.

A Tomašević ima pravo komentirati sudske postupke u tijeku i izravno se miješati u njih? Od kuda mu to pravo?

Avatar southman
southman
12:17 23.09.2021.

Tko šljivi sud kad presudi suprotno od onog što je želim ! Nećemo se valjda držati zakona kao pijan plota.

MK
mksdk
12:43 23.09.2021.

H-alter je ljevičarsko propagandističko smeće i treba biti zabranjen njegov rad u potpunosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije