Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSJETIO IZLOŽBU U MSU
Povratak na članak

Plenković komentirao Škoru, Filipovića i Kurza pa otkrio: Dosad smo naručili 8,7 mil. doza raznih cjepiva

Bio je kandidat za gradonačelnika Osijeka. Sad želi biti gradonačelnik Zagreba. Želi biti neka bijedna kopija, istaknuo je Andrej Plenković govoreći o kandidaturi Miroslava Škore

Komentari 62

DU
Deleted user
14:19 13.03.2021.

kako su prema saznanjima iz Njemačke, osobitu ulogu u proizvodnji straha odigrali mediji. Smatra kako će to trebati i kod nas utvrditi tim više jer znamo kako je tajni sastanak predstavnika medija i predsjednika Vlade održan na samom početku tzv. pandemije.

VL
EV
Evotigaevo
14:29 13.03.2021.

Zašto Škoru pominješ?On ima 6% po istraživanju nekakve agencije.Tomašević vam je konkurencija.Ili nije?Možda imate istoga gazdu.

VL
Avatar Mali Berica
Mali Berica
13:36 13.03.2021.

Izdajnik.

VL
SP
Sparks18
13:28 13.03.2021.

Plenkovic - visoki predstavnik EU za Hrvatsku.

VL
Avatar Pravosudac
Pravosudac
13:15 13.03.2021.

Gle Junkerovog malog od podpalube što glumi dasu.

VL
TH
theo
13:58 13.03.2021.

žalosno je gledati kako se premijer druge države bori za hrvatsku i ukazuje na nepravde, a naš premijer radi protiv interesa hrvatska, ali što se čudimo tako je već godinama i zato smo na dnu EU.....

VL
TH
theo
13:47 13.03.2021.

kurtz je u pravu, a plenković brani interese EU na štetu hrvatskih intesera.....i to nije prvi put nego to stalno radi, on je briselski agent

VL
DU
Deleted user
13:39 13.03.2021.

Ma to sa cjepivom, to je u redu. Neka se on samo cijepi, ne znam što je do sada čekao. Nego, gdje su avioni?

VL
CO
Condorgrab
20:35 13.03.2021.

Imamo najviše 3 800 000 stanovnika od kojih se 60% (2 800 000) ne želi cijepiti, a kako stvari stoje, jedan manji dio će i odapeti nakon cijepljenja Astra Zenecom. Ovaj kaže da je naručio 8,7 milijuna doza, dakle za 4,35 milijuna stanovnika, a treba nam za 1 milijun stanovnika. Ostalo poklanjamo Hercegovini ?

VL
FB
fbedekovic963
17:58 13.03.2021.

Ova priča sa cjepivom mi ni jasna : 1. Nisam znao da se počelo već proizvodit u serijama ,jedna dobra druga nije ? I koje li sreće, slučajnosti Hrvatska dobila onu pravu ,dobru. 2. Jučer po povratku iz Brisela Plenkovićć je negirao izjave Kurtza ,danas potvrđuje da je u kontaktu. KOGA i čemu laze ? Ništa više nije jasno .

VL
ZS
zspanco
16:07 13.03.2021.

8,7 miliona doza cjepiva podijeljeno sa dva iznosi 4,35 miliona doza. Pošto Hrvata koji za stalno žive u HR ima manje od 4 miliona i da se neće svi htjeti cijepiti za koga je razlika u količini potrebnog i naručenog cjepiva? Kakva je sada atmosfera u vezi cijepljenja garant će prostati najmanje 0,8 do 1 milion doza. Ne misli valjda Plenki da će se političari više puta cijepiti, ono po sistemu, da se ne baci?

VL
GE
genex
13:36 13.03.2021.

Ako se već moram cijepiti, onda biram ono čime su se cijepili Židovi.To je pametan narod sa pametnom vladom.Nego, koliko su oni naručili ovog cijepiva od Astra Zenece?

VL
JA
jadnatikoza
13:13 13.03.2021.

Eto malo promocije vladajuće kaste pred izbore. Sad još malo izrežiranih sukoba sa Srbijom i djeca odoše u Irsku

VL
DU
Deleted user
14:59 13.03.2021.

Netko treba reći premjeru koji beskrajno podržava i opravdava Briselsku birokraciju da nije bitno koliko je nečega naručeno nego da li se poštuju isporuke.Njegova je dužnost da se brine o građanima i da u što kračem vremenu procjepi što višee građana i tako osigura početak normalne turističke sezone i nesmetanu proizvodnju.On očito to ne radi i pitam se kako će opravdati svij fijasko .Bezuvjetna poslušnost i ulagivanje Briselu platiti če na kraju građani ali to za njega ništa ne znači jer je on naručio i nemože biti kriv,Za nastavak i produženje pandemije nisu krive loše procjene nego građani koji se ne pridržavaju mjera.A i koga briga avangarda Hrvatske se je cijepila preko reda i to svakako ne AstraZenikom jer je ono namjenjeno raji,

VL
GE
gemist
14:12 13.03.2021.

Ha,jedno je naručiti,a drugo dobiti na vrijeme ili kad već.Moja mama,81g,je bila bi ne bi,a odi,inače je imala prije 2g lagani moždani udar,a kaj da joj drugo velim ,ne želim ju ja nenamjerno ubiti,bio sam u bliskom kontaktu na poslu sa barem 15 kojima je dokazan virus,neki su prošli lako ćemo,a neki su imali problema meni niš,nisam bio na testiranju,niti sam ne znam kaj osjetio,niš posebno za hladno vrijeme,prehladiš se,niš čudnog,povišena temperatura nije bila,cijepljena je prije 10 dana prvi put sa Astra Zenecom,nus pojava drugi dan da su ju boljeli mišići,poslije ništa.Ja ću se cijepiti kad dođem na red,koje cijepivo je bolje ne znam,ali posao je takav da imamo puno posla vani i jednostavno se moram prilagoditi hoću-neću ,što budu tražile države de radimo

VL
PR
pricainjenapic
13:59 13.03.2021.

ja mislim da još ima vremena da nemanja gospavić bude hdz ov kandidat,filipović nek se kao povuče iz utrke radi morala u politici jer je kao zgađen lopovlukom i kad se prašina slegne za par mjeseci nek ga dežurna hdz ova ekspozitura crkva uhljebi u neki nekretninski biznis...ivkošić i dujmović u kolumnama a hdz ovi kerovi popovi s oltara će nemanju proglasit stručnjakom i patriotom a njegove protivnike srbima komunjarama masonima mesićevcima doušnicima destruktivcima(njima su svi srbi osim pupovca,svi su mesićevci osim božinovića,ferenčaka čačića,svi su destruktivci osim jambe i keruma i svi su doušnici osim šeksa). i naravno nek se uslika koji put sa zlatkom dalićem,gotovinom i thompsonom....ključno nemanjino obećanje potaknuto slučajem bandić je reforma holdinga i usluga ,,kad te svrbi zovi ljude u kondiciji umjesto srčane bolesnike,,..... u tu svrhu u holding se zapošljavaju franjo arapović,stojko vranković,dudo šimenc,pero metličić,ivano balić,perica bukić.pa nek se onda netko usudi progovorit da su ovi veliki sportaši uhljebi kad nazovu rada borić,sarnavka,neva tole,mirela holy,marija puh ,anka mrak taritaš ....

VL
PV
prcko.vita
13:31 13.03.2021.

Ajde cjepi se. Znam da si se već cijepio, ali nema veze, od viška glava ne boli. Evo ja ti ustupam svoju dozu Astra Zeneca cjepiva. Ajde molim te cjepi se da ti ovaj narod konačno povjeruje.

VL
WI
wisnja7
14:31 13.03.2021.

U biti sam protiv bilo cega stavljanja u organizam, krvotok itd ako ti bas nije nuzno da se radi zivot ili smrti. Nikada se nusam cijepila protiv gripe, nikad ju nisam ni imala a znam ljude koji su se cijepili i svake godine dobili gripu. Cijepit cu se hedino u slucaju da mi o tome ovisi neko putovanje (civid putovnica npr) ali mislim da fo zoga nece doci. Ali prema objasnjenju gdje Milanovic koje sam slusala jedino bi se cijepila sa Pfajzer, Moderna i eventualno Johnson i Johnson. Imamo pravo birati, mozda dulje cekati ali dobiti sto zelis a u biti kako sam navels nebi se cijepila uopce.

VL
LA
lamborgini
13:18 13.03.2021.

Napokon ,evo nacina da ga se rijesimo .Samo ako se bude cjepio sa AstraZenecom ,ma biti ce nesto drugo u pakovanju .Nevirujen njemu je predobro da bi sad isao riskirati zivot samo da bi nekom dokazao kako nije opasno.

VL
DU
Deleted user
13:24 13.03.2021.

Zašto bi se cijepio ako je nedavno prebolio covid? Ne bi rekla onako kao laik, da su dupla antitijela poželjna. Dapače.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.