Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTVRĐENO SA ZRINJEVCA

Korona u MVEP-u: 4 djelatnika ministarstva imaju COVID-19, 38 ih je u samoizolaciji

Zagreb: Državna tajnica Andreja Metelko Zgombić fotografira sanaciju zgrade ministarstva
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
29.07.2020.
u 14:05

Ministar Gordan Grlić Radman i suradnici koji su jučer bili u Sloveniji na sastanku s tamošnjim kolegom Anžeom Logarom testirali su se prije puta i nalazi su im negativni.

U Ministarstvu vanjskih i europskih poslova zabilježena su četiri slučaja zaraze Covidom-19, a 38 djelatnika nalazi se u samoizolaciji, potvrđeno nam je sa Zrinjevca. 

Iz MVEP-a kažu da su odmah poduzete sve epidemiološke mjere. Ministar Gordan Grlić Radman i suradnici, koji su jučer bili u Sloveniji na sastanku s tamošnjim kolegom Anžeom Logarom, testirali su se prije puta i nalazi su im negativni.

Savjetovali su se s epidemiolozima i postupili po njihovim preporukama te je kontaktima oboljelih određena samoizolacija. U subotu, kad je potvrđena zaraza prve osobe, obavljena je dezinfekcija cijelog prostora.

Ključne riječi

Komentara 11

MA
manipulacija
15:05 29.07.2020.

Vjerujem da svatko tko pazi i pridržava se uputa, dakle, pere redovito ruke i dezifincira, nosi masku i poštuje udaljenost, smanjuje rizik od zaraze tako da ne vidim čemu čuđenje što ministar nije zaražen

JU
Judita
15:07 29.07.2020.

brz oporavak oboljelima, nadajmo se bez komplikacija i da ovaj virus što prije nestane!

DE
Debos
15:07 29.07.2020.

I što je tu čudno? Ti djelatnici imaju obitelj i prijatelje i nije nužno da su se zarazili na poslu, također, u samoizolaciju idu kontakti, a ne cijelo ministarstvo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije