Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talačka kriza

Ušetao u Prehranu i zatočio zaposlenicu

Trgovina prehrana
Robert Anic/PIXSELL
20.01.2013.
u 13:10

Vjerojatno ju je planirao opljačkati, no ubrzo je trgovinu opkolila policija koja je s njim pregovarala o predaji oko sat vremena.

Jadranko Č. (45) iz Bjelovara, ušao je u sinoć oko  19.40h  u trgovinu Prehrane na zagrebačkom Prisavlju. Bio je naoružan i tražio je od 22- godišnje zaposlenice A.H. da zaključa vrata.

Vjerojatno ju je planirao opljačkati, no ubrzo je trgovinu opkolila policija koja je s njim pregovarala o predaji oko sat vremena. Razbojnik se na koncu predao policiji, a ima već od ranije otvoreni dosje zbog počinjenih desetak kaznenih djela.

Komentara 2

DO
downunder
13:37 20.01.2013.

" Razbojnik se na koncu predao policiji, a ima već od ranije otvoreni dosje zbog počinjenih DESETAK kaznenih djela." - a sta reci

Avatar broz
broz
23:07 21.01.2013.

Da je prehrana prava firma,nagradila bi policajce koji su im spasili imovinu,a i djelatnicu."Idp",malo više truda i vijest će biti potpunija,ionako ste blizu mjesta događaja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije