Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Houston

Uragan Harvey nakratko produljio život osuđeniku na smrt

harvey
Foto: Reuters/Pixsell
31.08.2017.
u 10:29

Tridesetšestogodišnji zatvorenik je osuđen zbog oružane pljačke i ubojstva lokalnog rappera Tommyja Garcije

Uragan Harvey koji je u Teksasu odnio brojne živote u poplavama velikih razmjera, s druge je strane, bar nakratko produljio život tridesetšestogodišnjem osuđeniku na smrt čije je pogubljenje, "zbog izvanrednih okolnosti", odgođeno, prenose američki mediji. 

Juanu Castillu (36) smrtonosna je injekcija prvobitno trebala biti ubrizgana 7. rujna, no sudac okruga Bexar Jefferson Moore u srijedu je, zbog "izvanrednih okolnosti" pristao odgoditi pogubljenje do 14. prosinca. 

Castillovi odvjetnici žive u teksaškom okrugu Harris u koji spada i Houston pa su tužitelji zbog prirodne katastrofa zatražili da se izvršenje njegove smrtne kazne odloži. 

Tridesetšestogodišnji zatvorenik je osuđen zbog oružane pljačke i ubojstva lokalnog rappera Tommyja Garcije u prosincu 2003. 

Teksas je američka država s najvećim brojem egzekucija u posljednjih 40 godina.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar indigo25
indigo25
12:26 31.08.2017.

Interesantno je da u tim nezgodama uvijek nastradaju crnci i latinosi u americi. Na tim snimkama iz reportaže nigdje ni jedan bijelac, a 80 % amerike su bijelci.

DU
Deleted user
12:23 31.08.2017.

ahahaaa ovo ko nogometna utakmica, iz minute u minute raport, ahahaaaa spijuni u buzinu su ponosni na vas. a ima li sto iz bangladesa. e jadnici jadni, bijedni.

MX
Mister X
15:53 01.09.2017.

Teksas je američka država s najvećim brojem egzekucija u posljednjih 40 godina. Nitko se u EU ne žali na to niti bojkotira Ameriku zbog "smrtne kazne " U turskoj gdje je zadnjih 10 godina od terorizma poginulo preko 500 građanaa Turske ; Dao je njihov predsjednik referendum neka ljudi sami odluče jesu li za smrtnu kaznu teroristima ili ne . Njemačka je protiv -o to tako da oštro to osuđuje i sankcionira Tursku a ostali zna se moraju da ih slijede

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije