Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠENA POTRAGA

Ostvarila su se najgora strahovanja: Harvey uzeo živote bračnog para i četvero praunučadi

houston
Foto: Reuters
30.08.2017.
u 23:00

Kombi je ostao zarobljen u blatnoj vodi i zatim ga je odnijela struja.

Šest članova jedne obitelji, koji su od nedjelje smatrani nestalima, pronađeni su mrtvi u svom kombiju u srijedu, nakon poplava koje je izazvala tropska oluja Harvey u Houstonu, rekao je šerif okruga Harris.

"Potvrđujemo šest mrtvih u tom kombiju", rekao je šerif Ed Gonzalez na konferenciji za novinare i dodao da su se ostvarila njihova najgora strahovanja. Utopio je jedan par i njihovo četvero praunučadi, starih od 6 do 16 godina.

Kombi je ostao zarobljen u blatnoj vodi i zatim ga je odnijela struja. Vozač Sammy Saldivar se uspio izvući iz vozila ali ne i pomoći roditeljima i njihovim praunucima zarobljenima u stražnjem dijelu potopljenog kombija.

Obitelj Saldivar se utopila nakon što je njihovo vozilo prekrilo 1,20 m vode.

Za sada nije moguće odrediti broj žrtava oluje Harvey, a američki mediji procjenju da je možda između 20 i 30 osoba izgubilo život. Prema podacima policije Houstona, 17 osoba se smatra nestalima u tom četvrtom po veličini gradu Sjedinjenih Država.

Ključne riječi

Komentara 7

AL
alf
00:08 31.08.2017.

Ovo je katastrofa u Texasu ali ima momentalno I gora o kojoj ti novinari Vecernjeg nisu otkrli. Ogromne poplave u Bangladesu, Indiji I Napolu su daleko veca tragedija, o tome nitko ne pise. Drzave su siromasne, tko ce Im pomoci? SAD su ekonomski jake I oni ce se brzo oporaviti ali ovi u Aziji su siromasni I nikada se nece oporaviti. Dali je njihov zivot manje vrijedan of nas ostalih koji zivimo u izobilju?

DU
Deleted user
00:36 31.08.2017.

ahahaaa koje je ovo bombardiranje, doslovno svaki dan 10 clanaka, pa nebi toliko ni da je texas hrvatska zupanija.hebo te jel vi to morate pisati po direktivi jer ovo je stvarno bolest. a sto je naj zalosnije USronje nisu napisale slova o pozarima u hrvatskoj niti kad je bila i ona poplava prije neku godinu.

MO
mobitel20
08:01 31.08.2017.

Kakva navala srboruskih bescutnih trolova...pa ako vam je toliko stalo do stanja u Bangladesu, napisite sto se dogadja. Mi znamo i to...ali biti imun na utapanje cetvero nevine djece...a kao biti "jako zabrinut" zbog toboznje USA i Vecernjakove (hrvatske) " sebicnosti" moze samo jugonacionalisticka nak.aza kakve vidjamo po onim vampirskim skupovima. Osim toga, sumnjam da u Bangladesu na isti nacin pisu o Arabiji i Indiji kao i o nama ili USA. Da, nas zanima stanje u nama bliskim saveznickim drzavama ! A vi nam prenesite kako je kod vasih istomisljenika i saveznika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije