Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPUCAO GA UČENIK

Upucani nastavnik skinut s respiratora: 'Samostalno diše, no stanje je i dalje teško'

Lukavac: Pripadnici  policije ispred škole gdje je učenik pucao na nastavnika
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/6
15.06.2023.
u 10:44

Nedim Osmanović ranjen je jučer u predjelu vrata nakon što je u školu došao maloljetni učenik koji je na njega zapucao više puta iz pištolja. Jedan ga je metak pogodio. Pištolj je uzeo od djeda.

Nastavnik koji je jučer upucan u Osnovnoj školi Lukavac Grad, kod Tuzle, i dalje se nalazi na odjelu intenzivne njege tuzlanske bolnice. Stanje mu je i dalje teško, no više nije na respiratoru.

- On je sinoć skinut s respiratora, samostalno diše, svjestan je i trenutno stabilan, iako je njegovo zdravstveno stanje i dalje teško. Danas u toku dana planirana je dodatna dijagnostika – rekla je za portal „Avaza“ glasnogovornica UKC Tuzla Ersija Aščerić.

Nedim Osmanović ranjen je jučer u predjelu vrata nakon što je u školu došao maloljetni učenik koji je na njega zapucao više puta iz pištolja. Jedan ga je metak pogodio. Pištolj je uzeo od djeda. Avaz je jučer javio i kako je uhićen otac dječaka te da je policija po naredbi suda i nalogu tužiteljstva obavila pretres obiteljske kuće.

VEZANI ČLANCI

Tužiteljstvo Tuzlanskog kantona jutros je objavilo kako s napadačem postupaju 'nadležne službe socijalne zaštite i relevantne medicinske ustanove'. Navode i kako je otac djeteta osumnjičen za dva kaznena djela te da će ga ispitati. Poduzet će se mjere protiv njega te će najvjerojatnije biti predložen pritvor.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije