Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav na letu

Upoznali se u avionu i nisu se mogli suzdržati. Otkrila ih stjuardesa

avion
Thinkstock
17.03.2018.
u 12:02

Mladić je pokušao objasniti da je djevojci bilo loše, no svi su znali da par nije ušao zajedno na let

Dvoje putnika koji se dotad nisu znali uhvaćeni su u toaletu aviona kompanije Virgin Atlantic kako se seksaju.

Kako javljaju mediji, mladić i djevojka starosti oko 20 godina iskoristili su priliku na putu prema Meksiku. Putnica je naime, pila pijana, a mladić je navodno to pokušao iskoristiti.

Nakon kraćeg razgovora odlučili su se prepustiti strastima, ali sve je prekinulo osoblje aviona. Jedna od stjuardesa otvorila je vrata i vidjela djevojku da sjedi na školjki dok je mladić stajao ispred nje spuštenih hlača. 

- Stvarno želiš ugroziti svoj odmor zbog ovoga - rekla je stjuardesa nakon što se mladić vratio na svoje sjedište. Mladić je pokušao objasniti da je djevojci bilo loše, no svi su znali da par nije ušao zajedno na let. Incident je uhvaćen i kamerom.

Djevojka ni tu nije stala već je čitavo vrijeme do slijetanja u Cancun radila probleme. Pilot je sve prijavio policiji koja je putnicu privela odmah po slijetanju na aerodrom, piše Daily Mail.

Komentara 1

HO
homofob
08:25 18.03.2018.

Koliko se sjecam mehanike "eksperimenta", usprkos svoje pozne dobi, kazao bih da nije bilo nikakvog "cesanja" kao sto misli boovuu@ je ako je ona sjedila na skoljci a "spasilac" stajao ispred nje onda joj je administrirao protein bez glutamine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije