Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi slučaj Ritz
Povratak na članak

Uplakana majka: Sinu sam tortu za 18. rođendan nosila na groblje

Josipa Klasnića njegovi su školski kolege pretukli u parku Lenije u Vinkovcima 23. listopada 2008. Mladić je preminuo poslije osam dana u osječkoj bolnici. Poslije izricanja presude obitelj je u suzama napustila sud.

Komentari 25

YA
yahoo
00:23 21.09.2010.

albanci imaju neki svoj zakon..brutalan, al kad vidiš rezultate ovog zakona........

VL
DI
dr-ivek
17:59 20.09.2010.

Hrvatsko se KRIVOSUĐE opet dokazalo! Gdje su sad smradovi koji brane Hrvatske sudove!? FUJ!

VL
CE
cericzel
22:20 20.09.2010.

Jedino policija radi kolko tolko dobro svoj posao, (u okvirima svoje nadležnosti, a i to bi trebalo proširiti), no kad se loptica na sudstvo prebaci-sve pada u vodu. (čast izuzecima, poput sudaca vrhovnog suda koji su odbili smanjenje Žužićeve kazne).

VL
BE
bellaUna
01:05 23.09.2010.

Više od ovih još balavih delikvenata gade mi se njihovi roditelji! Užasan bijes izazivaju u meni! Pa da niti jedan jedini roditelj nema minimum savjesti i ljudskosti da se obrati ovim ljudima i bar izrazi sućut ?! Fuj! Ova balava žgadija je upravo na njihovu sliku i priliku!

VL
TR
Tripoli
19:52 20.09.2010.

ubiti momka..i dobiti 2 il 3 godine zatvora?!....mislim da smo ko drustvo skrenuli skroz u krivom smeru....gospodo suci...malo se zamislite nad sobom...

VL
MA
margot
16:40 20.09.2010.

Eeeeee baš dobro da znam kako je jeftino ubiti čovjeka ovdje u lijepoj našoj Hrvatskoj. 2 godine \"zatvora\" koje sigurno neće odležati ni do pola vremena na koje su \"osuđeni\", a ostatak na odgoj. Sjajno. Eto, ako ima netko da vam se zamjerio, npr. da vas nije propustio u redu za kruh, slobodno ga otpratite na onaj svijet, vani ste ionako za par mjeseci.

VL
DI
dr-ivek
17:55 20.09.2010.

Eto njih vani za 2 - 3 mjeseca, zapamtite šta sam rekao.

VL
DI
dr-ivek
17:56 20.09.2010.

U odgojne ustanove se zatvaraju maloljetnici koji su provalili u trgovinu ili ukrali auto. Ovo su ubojice!

VL
HU
hudyboy
18:21 20.09.2010.

Ako netko može biti odrastao da napravi kazneno djelo, zašto mu se onda ne može suditi kao odrasloj osobi? Nisu se igrali sa pirotehnikom, pa da je slučajno nastradao. Sačekali su ga pretukli i ubili, to je ubojstvo sa predumišljajem i kakve veze imaju godine. Gamad treba zatvoriti na 30-40 godina, pa da mladost provedu po zatvorima, jer takve šuge ne zaslužuju tretman maloljetnih delikvenata nego ubojica.

VL
Avatar DucMan
DucMan
20:00 20.09.2010.

I sad ako, ne daj Bože zbog njih, roditelji ili brat jednog dana naprave masakr te stoke koja im je ubila sina i brata... Tko će biti kriv? I dobili bi sigurno više zatvora od svih tih idiota zajedno. Jee ble ih takve kazne i onaj tko ih je omogućio.

VL
SR
Srbijanac
20:24 20.09.2010.

Pre neki dan procitam slicnu, tragicnu, vest u beogradskoj stampi. Ubli mladica od 17 godina. Ubice njegovi vrsnjaci. Bez povoda. I dobili po 3 godine nakon 5 godina sudjenja. Sramota za jedno i drugo sudstvo. Ubicama dati po dve ili tri godine? Za zlostavljanje zivotinja u svetu daju vise! Bruka.

VL
OB
-obrisani-
21:17 20.09.2010.

Dobro je da će se branitelji optuženih žaltii, sud će imati priliku ispraviti pogrešku i povećati kaznu jedno desetak puta.

VL
AU
aurora08
21:47 20.09.2010.

necete americke kazne, onda vam ne zatucu djecu, pa ce u \"popravni dom\"-idioti

VL
MI
milan1
23:01 20.09.2010.

Valjalo bi znati: Kada osuđeni uloži žalbu, može dobiti istu ili manju kaznu. Ukoliko se žali držvani odvjetnik, onda može dobiti istu ili veću. Zato ne pišite gluposti da će sud ispraviti pogrešku ukoliko se žale branitelji.

VL
MA
mamba64
23:44 20.09.2010.

Odvjetnici su najavili da će se žaliti na preveliku kaznu,da nije tužno bilo bi žalosno.Neznam ko je viša bagra ubojice,sudac,ili odvjetnici.

VL
MP
mparac3
00:39 21.09.2010.

Nitko ga nije imao namjeru ubiti, vec istuci - kako bi i sam vidio kako je to \'\'dobiti po jaketi\'\' (posto je dan ranije istukao/prebio osobu slabiju i mladju od sebe)....

VL
OB
-obrisani-
03:12 21.09.2010.

Smrt nije zadnja rijec mali andeo je u Kraljevstvu Bozjem tamo cemo svi mi jednog dana, nase tjelo je samo povremeno prebivaliste nase Duse koja je vjecna.

VL
OB
-obrisani-
03:47 21.09.2010.

Smrt nije zadnja rijec ... Nikakvo oruzje ne moze sasjeci Dusu. Vatra je ne moze spaliti, voda smociti, ni vjetar isusiti. Ta. ڿڰۣ—ڿڰۣ. osobna Dusa ,, ڿڰۣ—ڿڰۣ ne mo‍ze se slomiti, rastopiti, spaliti ili isusiti. Vjecna je, svuda prisutna, nepromjenjiva,iva, nepokretna i vjecno ista!

VL
ZE
zepcanac
07:47 21.09.2010.

Jadno i Sramotno za presudu! Velika je rzlika izmedju batina i Premlacivanje na smrt, bolo koje osobe. Avi mladi i opiceni purgeri niste bili hrabri braniti domovinu nego se prihvatili ulicarske tuce. Svebih ja vas strpao na goli otok., Tile je imao pravo za takvu gamad kao sto ste vi purgeri. Vojske ste oslobodjeni pa sad vojsku sluzi te na ulicama i nad zrtvama Hrvacke i nevinih ljudi. Jabi im presudio besplatni rad na 5 godina rada volonterski za drzavu Hrvacku., sredjivanje i ciscenje grada u drzavnih firmi. A ne na dvije godine toje sramotno za sud koji je donijeo takvu glupu presudu za buducu mladez i bandite Hrvacke. Jer kreteni kad jednom nekoga ubijes poslije ti je svejedno., a toje obicaj ubica sa medomisljajem. Stoka idijotska.

VL
Avatar crnapantera
crnapantera
08:33 21.09.2010.

tesko roditeljima koji su izgubili sina i majka pekla tortu za rodendan svome sinu i nosila na groblje zalosno do bola.....nemam utjesne rijeci mogu samo svama suosjecati jer imam i ja dijete....a a roditeljima koji su sinovi ubojice preporucila bih im da se stave u poziciji roditelja kojima je tesko i koji su izgubili sina ....al to je vas odgoj koji ste odgajali vase sinove i dozvolili sve i svasta,dali ste se ikad upitali sto vas ceka u vasoj buducnosti vasih sinova ,da je moguce na taj nacin izgubiti dijete ili mozda unuka unuku na to niste mislili...mislite kako dvije godine budu prosli i vasi sinovi su vanka iz zatvora i sve ce biti ok...varate se jer jedno upamtite sve se vraca sve se placa kad tad zalit cete i vi na bilo koji nacin jer jedno znam da BOG NIJE MACKA KOJA GREBE.....a vi decaci ubojice spavate li mirno .....ako spavate sada za kojih par godina necete jer cete i vi biti ocevi i onda necete imati miran san jer cete vasu dijecu gledati s licem josipa.....onda cete znati sta je biti roditelj i sta je bol.....al prokletstvo je na vasim ledima....ko se maca hvata od maca i gine....

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.