Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UKRAJINCI PUSTILI SNIMKU

Uplakan ruski vojnik požalio se ženi: 'Tražili smo zračnu potporu, rekli su nam da odj*****'

Foto: Reuters/PIXSELL
1/11
13.09.2022.
u 11:58

Služba sigurnosti Ukrajine objavila je snimku telefonskog razgovora koji se navodno vodio između ruskog vojnika i njegove supruge.

Ratni uspjesi ukrajinskih oružanih snaga doveli su do oslobađanja znatnog dijela okupiranog teritorija u oblast Harkiv, ali i do očajavanja na suprotnoj stranici. Američki i britanski dužnosnici potvrdili su da je znatni broj ruskih vojnika pobjegao preko granice, pri čemu su ostavili i opremu. Stanje na terenu nije nimalo lagano za one vojnike koji su ostali, što pokazuje i snimka koju je objavila Služba sigurnosti Ukrajine.

Služba sigurnosti Ukrajine objavila je snimku telefonskog razgovora koji se navodno vodio između ruskog vojnika i njegove supruge.

 

"Ne možemo zadržati obranu, njihovo oružje je superiornije od našeg. Tražili smo zračnu potporu, rekli su nam da odj***** i svejedno držimo obranu... Nemamo streljiva, nema oružja – sjeb*** su nas. Svakome od nas ostaje jedan jeb*** spremnik streljiva", požalio se vojnik u suzama i ustvrdio da je psihički i mentalno iscrpljen.

1/11

Iako ga supruga uvjerava da će pomoć stići kad-tad, on joj govori da je upitno hoće li avioni uopće stići.

"Četiri su letjela ovamo, ali nijedan nije stigao, bili su jeb*** oboreni", kazao je vojnik, piše Yahoo.

Komentara 10

HI
hiohio
12:19 13.09.2022.

Ameri su 50 godina ispred rusa , njihova raketa excalibur sa himarsa dometa 70 km fula najviše 4 metra , slično je i sa PZH 2000 koju imaju ukrajinci i Hrvatska vojska danas. Ukrajinac vidi rusa preko satelita pošalje mu to sa 50 km i nema obrane od toga, odstupanje je samo 4 metra da će fulat ako ne bude točno.

ZU
Zujim
12:29 13.09.2022.

Melem za usi, ova kuknjava ruskog agresora.

Avatar propast agresoru!
propast agresoru!
12:40 13.09.2022.

normalno vodstvo bi, kada vide da je pokušaj okupacije ukrajine propao, povuklo svoje snage i tražilo primirje, a ne slalo nove tisuće i tisuće ruskih vojnika u smrt i bez razloga jer ukrajinci brane svoje i oni će svoje obranitii i osloboditi...ali nije da rusija trpi samo izravne posljedice rata, nego još puno gore od sankcija, međunarodne izolacije te jednog općeg izopćenja iz zajednice razvijenih i demokratskih zemalja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije