Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRITVOREN NASILNI RAZBOJNIK

Upao joj u stan i stavio nož pod vrat pa zaprijetio: Ubit ću te ako mi ne kažeš di je lova!

Ilustracija zlostavljanja žene
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/2
06.07.2021.
u 16:51

Nakon što je uhićen i ispitan, osumnjičen je za razbojstvo i računalnu prevaru

Prvo joj je upao u stan. Zatim je navukao kapuljaču preko glave. A potom joj je nož koji je donio sa sobom stavio pod vrat.

- Ubit ću te ako mi ne kažeš di je lova! - zaprijetio je 39-godišnjak ženi kojoj je 24. svibnja oko 15 sati upao u stan.

Potom ju je zatražio da mu da novac i zlato pa je iz regala uzeo ukrasnu kutiju u kojoj je bio novac, a potom joj je ponovo zaprijetio.

Zatim je, počeo preturati stvari po stanu i iz ladica te je iz ormara uzeo i za sebe zadržao naušnice, narukvice, prstenje i bankovnu karticu. Ponovo je zaprijetio vlasnici stana da će joj nauditi  nakon čega je, odnoseći sa sobom predmete i novac, izašao iz stana.

Osim toga sumnjiči se i da je na jednom kiosku i u trgovini u Zagrebu, u tri navrata otuđenom bankovnom karticom putem POS uređaja neovlašteno platio robu. Ukupna šteta je  2.737  kuna.

Nakon što je uhićen i ispitan, osumnjičen je za razbojstvo i računalnu prevaru te mu je sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu odredio  istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.  

VIDEO Najgora noćna mora: Piton iz WC školjke ugrizao muškarca za genitalije!


 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije