Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Diplomatska Oluja
Povratak na članak

Unatoč svim Vučičevim nastojanjima, svijet Oluju drži potpuno legitimnom operacijom

Da je hrvatska politika odabrala dobar put, dokazuje i ovogodišnja proslava u Kninu, gdje će uz hrvatski stijeg stajati i zastava SAD-a

Komentari 136

IL
ildefonsa
07:31 05.08.2018.

Ne vidim razlog zbog kojeg bi trošili riječi ili vrijeme na Vučićeva razmišljanja i stavove. Deklarirani četnik niti narod koji ga podupire nije vrijedan osvrta, posebno na dan velike vojne pobjede.

VL
DU
Deleted user
07:46 05.08.2018.

Ne znam čemu uopće bilo kakva objašnjenja, opravdavanja, analize, kada je sve posve jednostavno. Prije 23 g. servi su u olujnoj vojnoj Oluji rastureni, razbijeni, poraženi, poniženi, uništeni, raspala se njihova mitomanska ideja, ali njemačku katarzu poslije II svj. rata nisu doživjeli. Zato je razgovor sa gluhim mitomanima nebitan, poraz za porazom je ostavio traga na njihovoj ionako poznatoj neuračunljivosti koja može dovesti do očajničkih i suludih poteza. Ali to je njihova stvar, naša je slaviti naš blagdan. Zato sretan vam Hrvati Dan pobjede i domovinske zahvalnosti

VL
PV
prcko.vitamincic
07:49 05.08.2018.

Srbi samo pokazuju ono što jesu, hijene, i ljudi koji nikada neće priznati da su okupirali i da su htjeli i dan danas žele veliku srbiju. Zato Hrvatska mora imati svoju vojsku, uvijek spremnuda brani svoju zemlju. Hravti nikada nisu Srbe napadali, ali to oni nikada neće javno reći niti priznati. U Srbije nije srušena niti jedna kuća od Hrvatke vojske, u Srbiji nije poginuo niti jedan vojnik niti civil od Hrvatske vojske, ali to oni neće nikada javno reći. Oni su kao hijene, ako primjete da su jači, da mogu da napadaju, oni će napasti. Trenutno imaju veliku propagandu da zavade Hrvate i Muslimane u Bosni i Hercegovini, a kada nas zavade, onda će biti jači, i odmah će proglasiti takozvanu republiku srpsku dijelom velike srbije. Zato Hrvati i Muslimani trebaju biti u zajedništvu i biti braća, kao što su to bili devedesetih i biti uvijek spremni na odgovor protiv hijena jer samo tako je zagarantiran mir na ovim prostorima.

VL
PR
prajdali100
07:55 05.08.2018.

Srbi iz " Krajine" su dobili Naređenje za evakuaciju i otišli su.Postoje i video- kazete sa probne evakuacije.O čemu Vučić bulazni !!! Opet se stvara nekakav mit!! Vučiću !!!!! Nikad više nećemo dopustiti VUKOVAR, OVČARU, ŠKABRNJU, DUBROVNIK, ŽUPANJU, GOSPIĆ....Samo probajte, zapamtili

VL
Avatar Grunf
Grunf
08:44 05.08.2018.

ne znam čemu stalno spominjanje da je Oluja legitimna akcija. Ako Rusi i Amerikanci mogu legitimno ratovati svuda po svijetu onda mi možemo rješiti šačicu terorista u svojoj domovini potpuno legitimno. A ovi četnici slobodno nek kmeče to je njihovo legitimno pravo.

VL
PR
prajdali100
07:40 05.08.2018.

Moramo biti jako oprezni i pratiti kako se Srbija ubrzano naoružava.Kad tad pokušaće pripojiti republiku srpsku, a tad će izbiti rat sa nesagledivim posljedicama.

VL
DU
Deleted user
07:32 05.08.2018.

Bilo bi im bolje da današnji dan zovu : Dan kad smo popusili srpsku krajinu.

VL
TR
tramontana
08:17 05.08.2018.

Dok je Vučić predsjednik , svaki dijalog s njim je pucanj u Hrvatsku. Najveća greška hrvatske politike je njegov prijelaz HR granice-

VL
Avatar jest
jest
07:54 05.08.2018.

Sve što govore iz godine u godinu, Vučić i ostali vlastodršci Srbije najbolje je opravdanje našeg daljnjeg naoružavanja i izgradnje države po uzoru na Izrael. Srbi se još očigledno nisu odrekli ideje velike Srbije i očigledno nisu shvatili da više nikada neće voditi glavnu riječ u Hrvatskoj a bome ni drugdje. Ukratko rečeno, moramo biti okrenuti budućnosti i vojno spremni poraziti Srbiju u 2 kratka poteza, jer oni ništa nisu naučili 90-ih.

VL
PU
Pukovnik
08:22 05.08.2018.

S nama leti Izraelsko vojno zrakoplovstvo iznad Knina. Gosti su nam vojna izaslanstva SAD-a, Njemačke, Velike Btitanije, Poljske itd. Članica smo EU i NATO-a. Sve je rečeno.

VL
DU
Deleted user
07:58 05.08.2018.

Sjećam se, cijeli svijet je tada bio na našoj strani i svi su jedva čekali da Vučiću damo po njušci. I dobio je, sve je bilo gotovo u jednome danu! Nato savez je, naprimjer, trebao tri mjeseca da protjera četnike sa Kosova par godina poslije

VL
PR
prajdali100
07:35 05.08.2018.

Davor po običaju kratak i jasan ! Tek sada se vidi koliku je neoprostivu grešku napravila predsjednica što je pozvala u Zagreb deklariranog četnika i ratnog huškača Vučića.S njim, Dačićem, Vulinom....nemamo što pričati.

VL
FA
fake
08:32 05.08.2018.

vučiću, samo kmeči i pati i dalje.Četko.

VL
Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
07:43 05.08.2018.

Kod srba uvijek isti problem zato što su neuk narod i ne znaju računat naime, kod njih sve počinje s olujom prije ništa nije bilo nit spominju a za HR i svijet naravno davno prije s prvim barikadama. Pa sadad nek netko kaže da matematika u životu nije bitna ? 📕📚☑️

VL
Avatar matteo999
matteo999
08:37 05.08.2018.

Dobro jutro Hrvatska, sretan ti dan pobjede nad četničkim soldateskom, čestitka svima koji su imali priliku sudjelovati u dugo iščekivanom obračunu sa divljacima koji su godinama ubijali naše stanovništvo, bombardirali naše gradove i etnički čistili našu zemlju od nesrba.

VL
RO
rojnik
08:12 05.08.2018.

Gledao sam sinoć njihov dan žalosti na RTS-u.Nigdje nisam vidio junačine iz tzv."rsk"koji su utekli pred HV-om,večinom žene, starčad i jasno ona mrlina Dodik,Vučić .U pozadini se skrivao naravno i Pupovac ozbiljan kako samo on to zna biti.Sve u svemuu kuknjava,plač i mitomanisanje.Daleko im kuća.

VL
Avatar navijač
navijač
08:14 05.08.2018.

Njegovo je da laže jer od toga i živi , a naše je da se naorużamo i spriječimo neke buduće "kraine" , osim toga moramo se riješiti i pete kolone koja se zavukla u sve pore društva.

VL
Avatar Musashi
Musashi
07:49 05.08.2018.

Kada god se promišlja o Domovinskom ratu valja uvrstiti i premisu što bi bilo da su Srbi pobijedili, odnosno što bi nam radili, pisali, govorili…

VL
KA
kacavenda
07:54 05.08.2018.

Bolje mu je da se brine o megaiseljavanju mladih i albanskom naseljavanju sada jos uvijek juga propale smrdije, npr grad Niš i okolica gdje ce uskoro biti manjina

VL
Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
07:33 05.08.2018.

Vučić je kao i Šešelj - Hrvat i četnik. i zna se gdje mu je mjesto 😂

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.