Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odgoda

Unatoč očekivanjima presuda za smrt Luke Ritza nije donesena

luka ritz
24 sata
07.10.2010.
u 15:52

Državno je odvjetništvo zatražilo odgodu presude jer treba izmijeniti činjenično stanje u optužnici

Iako se očekivala, danas nije donesena presuda u slučaju smrti maturanta Luke Ritza. Naime, Državno je odvjetništvo zatražilo odgodu presude jer treba izmijeniti činjenično stanje u optužnici zbog nekih promjena. Također, vještaci se moraju usuglasiti.

Podsjetimo, Luku Ritza (17) trojica su mladića pretukla 1. lipnja 2008. na Mostu slobode kod zagrebačkog Bundeka, a umro je dvanaest dana nakon toga. Vještaci iz Zagreba dva su puta potvrdili da je za Lukinu smrt kriva prirođena aneurizma, a ne mladići, dok riječki i splitski vještaci koban ishod stavljaju njima na teret.

Ključne riječi

Komentara 13

VE
Velikogoričan56
16:33 07.10.2010.

Opet sve to smrdi na korupciju, na kraju ce ispasti da Luku nisu ni prebili, nego je pao sam od sebe i izudarao se do smrti. Lopovi potplaceni, lijepu poruku salju maloljetnim delikventima. Kakva promjena cinjenicnog stanja nakon toliko vremena? Ako istraga nije provedena kako treba, onda treba pod hitno povesti internu istragu u drzavnom odvjetnistvu i sankcionirati onog tko je to lose ucinio. Samo tako pocet ce se procesi pripremati kako treba.

X2
xychhr-200
19:02 07.10.2010.

Do puknuća aunerizme dolazi , između ostalog, i na osnovi traumatskih posljedica - na primjer pada... ili - kao vjerojatno u ovom slučaju - zbog teškog batinjanja. Tu se nema što puno raspravljati... nego bandu u zatvor - bar nana 20-ak godina... čak i ako Luka nije umro od direktnih posljedica / povreda od udaraca i pada. Možda bi još i stom bolešću živio tko zna do kada... ovako su mu doslovce drugi priredili taj okrutni kraj... BANDA smrdljiva..!!! Pa tko ima pravo nekoga samo tako premlatiti... i upropastiti mu cijeli život... ili ga pak - kao u ovom slučaju - čak i ubiti..?

FE
Felicijen
17:42 07.10.2010.

Ovi očito neće biti nikada osuđeni jer će \"stručnjaci\" zaključiti da bi Luka ionako prije ili kasnije umro od puknuća aneurizme....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije