Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odgoda
Povratak na članak

Unatoč očekivanjima presuda za smrt Luke Ritza nije donesena

Državno je odvjetništvo zatražilo odgodu presude jer treba izmijeniti činjenično stanje u optužnici

Komentari 13

FE
Felicijen
17:42 07.10.2010.

Ovi očito neće biti nikada osuđeni jer će \"stručnjaci\" zaključiti da bi Luka ionako prije ili kasnije umro od puknuća aneurizme....

VL
VE
Velikogoričan56
16:33 07.10.2010.

Opet sve to smrdi na korupciju, na kraju ce ispasti da Luku nisu ni prebili, nego je pao sam od sebe i izudarao se do smrti. Lopovi potplaceni, lijepu poruku salju maloljetnim delikventima. Kakva promjena cinjenicnog stanja nakon toliko vremena? Ako istraga nije provedena kako treba, onda treba pod hitno povesti internu istragu u drzavnom odvjetnistvu i sankcionirati onog tko je to lose ucinio. Samo tako pocet ce se procesi pripremati kako treba.

VL
X2
xychhr-200
19:02 07.10.2010.

Do puknuća aunerizme dolazi , između ostalog, i na osnovi traumatskih posljedica - na primjer pada... ili - kao vjerojatno u ovom slučaju - zbog teškog batinjanja. Tu se nema što puno raspravljati... nego bandu u zatvor - bar nana 20-ak godina... čak i ako Luka nije umro od direktnih posljedica / povreda od udaraca i pada. Možda bi još i stom bolešću živio tko zna do kada... ovako su mu doslovce drugi priredili taj okrutni kraj... BANDA smrdljiva..!!! Pa tko ima pravo nekoga samo tako premlatiti... i upropastiti mu cijeli život... ili ga pak - kao u ovom slučaju - čak i ubiti..?

VL
VA
vabriga
19:19 07.10.2010.

Školski primjer korumpiranog sudstva i državnog odvjetništva! Misli li netko suprotno? Premlatiti nekoga na smrt a onda tražiti olakotne okolnosti kao ovo im je bilo prvi puta pa čemo samo opomenu! Čiji su sinovi ubojice? Da li je to zagrebačka zlatna mladež? Ako netko zna - dajte nam informaciju!

VL
BR
brainiac
20:12 07.10.2010.

Sigurno su pun k. para izvukli roditelji iz carapa i madraca...mozda im cak i mogu kupiti slobodu, no nikada se nece iskupiti za to sto ih nisu odgojili. Njihov proizvod su kriminalna cudovista i ubojice.

VL
CH
chemica
20:22 07.10.2010.

Sjećam se dečka kojem je isto tako puknula aneurizma u mozgu dok je bio na odsluženju vojnog roka. Za vrijeme Francekove \"demokracije\" gdje su iskompleksirani likovi imali običaj maltretirati ročnike. Baš dok je radio sklekove. Glavno je pitanje bilo u \"Slikom na sliku\" da nije možda napravio kojega previše. Da se hebeš, ne puca iz čistog mira.

VL
DO
Dončura
20:37 07.10.2010.

Vabriga - dobro receno, jos dodati ove zagrebacke sudske vjestake ocitto neurokirurge koji imaju \"uzrok\" smrti i postava je kompetna. Sa imenima tih vjestaka u novine jer njihova nauka neda roditeljima pokojnog Luke da konacno nadju malo mira.

VL
Avatar DucMan
DucMan
20:52 07.10.2010.

Što čeka sud? Da Lukini roditelji provedu pravdu? Što hoće reći, da bi Luka umro i da ga ovi bolesni bijednici (3 na jednoga) nisu pretukli? Kakvu poruku šalju idiotima? Samo ubijajte, čekaćemo dok se slegne prašina a onda dosudit neku simboliku? Dok netko ne uzme pravdu u svoje ruke i napravi pokolj samo zato što sud nije znao/htio utjerati pravdu.

VL
MP
Mr.Pravda
22:42 07.10.2010.

ispizdit drzavno odvjetnistvo,pa da vidis kako bi donjeli presudu,sram ih bilo..ebo ih opnaj ko ih ovakve nesposobne postavi..

VL
MP
mparac3
23:32 07.10.2010.

A kakovi je to lik bio - i slika gore jasno kazuje. Mrkli mrak u Zagrebu, a on na nos nabio suncane naocale, griva \'\'malo\'\' podulja, jaketa kozna.....

VL
MP
mparac3
23:28 07.10.2010.

Velika greska je napravljena nakon same smrti - nije provedena toxikoloska analiza, a isti je, navodno, experimentirao s narkoticima, i kao takovi vec bio zaveden u policiji. Bez obzira na stvarni uzrok smrti - drzim da ista nije mogla nastupiti zbog toga sto je od djece \'\'dobio po jaketi\'\', i to 12 dana nakon samog dogadjaja....

VL
Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
02:35 08.10.2010.

Jad i bijeda hrvatskog pravosudja. Trakavica bez kraja.

VL
DA
damocles
04:49 08.10.2010.

ma da je nedaj boze to moj brat bio, do kraja svog zivota bi imao samo jedan cilj, da im se krvi napijem

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.