Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevjerojatna priča

Unajmio plaćenike da mu ubiju ženu: 'Iznenađenje! Još uvijek sam živa!'

Ženske noge
Foto: Ilustracija/ Thinkstock
05.02.2016.
u 14:46

- Nemoj vrištati, ako počneš vrištati upucat ću te - rekao joj je naoružani muškarac ispred hotela nakon čega su joj stavili povez i odvezli je automobilom

- Iznenađenje! Još uvijek sam živa! - riječi su to Noele Rukundo koja se pojavila pred svojim mužem Balengom Kalalom koji je bio naručio njezino ubojstvo!

Noele je sjedila u automobilu ispred svoje kuće u australskom Melbourneu u kojoj su se okupili ožalošćeni susjedi, a kada je među njima ugledala svog supruga izašla je iz automobila i stala pred njega.

On se u šoku primio za glavu i uzviknuo: 'Vidim li dobro? Je li to duh?'.

Žena je prestravljenom muškarcu rekla da je još uvijek živa nakon čega joj je on dodirnuo rame kao bi se stvarno uvjerio da pred njim nije duh.

Naime, nekoliko dana prije toga muškarac je unajmio ubojice da ubiju njegovu ženu s kojom je 10 godina. To su i učinili, to jest, tako su mu barem rekli, i čak mu dodatno naplatili počinjeni zločin.

Noele je ispričala u jednom intervjuu kako je njezin suprug, nakon što ju je dodirnuo i uvjerio se da je živa, skočio i počeo vrištati. - Žao mi je zbog svega - rekao je, prenosi Independent.

No, bilo je prekasno za isprike i Noele je pozvala policiju. Kalala se na sudu izjasnio krivim te je osuđen na devet godina zatvora.

Sve je počelo godinu dana ranije, kada je Noele otišla na sprovod svojoj pomajci u Burundi. Kada je predvečer otišla u tamošnji hotel i legla u krevet nazvao ju je suprug iz Australije, piše BBC.

- Rekao mi je da izađem van na svjež zrak - ispričala je i dodala da je poslušala njegov savjet jer je mislila da mu je stalo do nje. Kada je izašla ispred hotela pred njom je bio čovjek koji je u nju uperio pištolj. - Nemoj vrištati, ako počneš vrištati upucat ću te. Uhvatit će me, ali ti ćeš biti mrtva - rekao joj je naoružani muškarac.

Noele je od straha učinila kako joj je rekao, nakon čega su joj stavili povez i strpali je u automobil. Nakon 30, 40 minuta vozilo se zaustavilo i Noele su odveli u zgradu i zavezali je za stolac. Čula je muške glasove, a netko ju je upitao: 'Ženo, što si učinila ovom muškarcu da nam je platio da te ubijemo?'.

Ona ih je pitala o čemu to govore pa su joj rekli da je naručitelj njezin muž. Rekla im je da lažu na što su se nasmijali i rekli joj da je budala.

Tada su plaćenici nazvali njezinog muža i na razglasu se mogao čuti njegov glas kako kaže: 'Ubijte je!', nakon čega se ona onesvijestila.

Srećom za nju plaćenici je nisu namjeravali ubiti te su je oslobodili nakon dva dana i ostavili je na cesti, a još su joj dali i mobitel, snimke razgovora s njezinim mužem i potvrdu za 7.000 australskih dolara kojim im je platio njezino ubojstvo.

- Želimo da se vratiš natrag i kaže drugim glupim ženama poput tebe što se dogodilo - ispričala je Noele što su joj članovi ubojite bande rekli prije nego su je pustili.

Noele se uz pomoć ambasade vratila u Australiju gdje se javila pastoru u Melbourneu i sve mu ispričala. U međuvremenu, njezin suprug je svima rekao da je Noele poginula u tragičnoj nesreći, a nakon što je otpratio sve susjede koji su se okupili na žaljenju u njihovoj kući Noele se pojavila ispred supruga.

Na sudu se moglo čuti da je muškarac naručio ubojstvo svoje žene, inače majke osmero djece, jer je mislio da će ga ostaviti zbog drugoga, što ona opovrgava.

Noele je ispričala da joj netko nakon svega ostavlja prijetnje smrću, a jednom je naišla na razbijena vrata. Ipak, sretna je jer ima novi početak.

- Bit ću snažna žena. Moja situacija, moj prošli život? Toga više nema. Sada započinjem novi - rekla je Noele. 

>> Šokirala se kad je ugledala fotografiju na Facebooku i otkrila muževu tajnu

Komentara 2

PO
Poljakinja
19:01 05.02.2016.

Što se to dešava, čak i plaćenicima se ne može vjerovati. Užas

MT
mladen.turcic
23:50 08.02.2016.

kad klosarima das da obave sljaku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije