Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izrael

Umrla supruga izraelskog predsjednika Shimona Peresa

peres
AFP/PIXSELL
20.01.2011.
u 14:05

Sa suprugom Peresom imala je troje djece, osam unuka i dvoje praunuka

Sonya Peres, supruga izraelskog predsjednika Shimona Peresa, umrla je u Tel Avivu, prenosi AP. Predsjednikov ured priopćio je da je preminula u 88. godini.

Djevojačko joj je prezime Gelman, rođena je u Ukrajini, a u Izrael je emigrirala kao dijete. U srednjoj školi upoznala je Peresa, a vjenčali su se 1945. godine.

Tijekom desetljećima duge karijere svog supruga Sonya Peres nije se javno eksponirala. Kada je Peres postao predsjednik 2007. i preselio se u Jeruzalem, ona je ostala u njihovu stanu u Tel Avivu.

Sa suprugom Peresom imala je troje djece, osam unuka i dvoje praunuka.

Ključne riječi

Komentara 68

OB
-obrisani-
20:33 20.01.2011.

20.01.2011. u 20:29h Stockholm je napisao/la: Idem; da barem ima dostojan protivnik, vrijedan postovanja, ali samo ovaj intelektom nesto manje obdareni islamist Katsumoto ... Stvarno, samo bacanje vremena. Adijo! Pozdrav Streptu i Primjedbi! _______________________________________________________________ kad mi podguzne mušice intelekt valoriziraju........

OB
-obrisani-
14:43 20.01.2011.

Svake tri sekunde jedan čovjek umire od gladi.. To je važno a rijetko se o tome piše. Gospođa Peres je doživjela lijepe godine i umrla prirodnom smrću. Neka počiva u miru.

OB
-obrisani-
16:42 21.01.2011.

u 15:21h primjedba je napisao/la: *** deleted by admin *** ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ admin ~ nije bilo nis loseg, ali razumijem... zelim ugodan vikend

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije