Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stravična nesreća

Umjesto babinja planira sprovod prijateljicama

Samanta Herceg (28), Tanja Glavaš (23) i Ivana Repić (30)
Foto: Rudlof Krznarić/VLM
13.01.2014.
u 21:27

Vlasnica ljekarne u kojoj su tri preminule prijateljice radile ističe da su sve bile izvanredne djevojke kakve se može samo poželjeti

– Tihana je umjesto planiranjem novog babinja zauzeta planiranjem pogreba za svoje tri poginule prijateljice pa sada stvarno nema vremena za razgovor. Evo, ni ja je nikako ne uspijevam dobiti na mobitel, a uostalom trenutačno i nije kod kuće. Još je šokirana i plače, a uza sve ima i malo dijete, trudi se držati sve konce u rukama – rekla nam je pomajka Tihane G. dok je zvala svoju pastorku.

Podsjetimo, Samanta Herceg (28), Tanja Glavaš (23) i Ivana Repić (30) poginule su u petak u prometnoj nesreći na autocesti nedaleko od Kutine kad su se vraćale s babinja kod svoje prijateljice Tihane G. u Ivanić Gradu. Da tragedija bude veća, Tanja Glavaš, najmlađa od tri prijateljice, uskoro je trebala roditi svoje drugo dijete, a iza sebe je ostavila muža i jednoipolgodišnjeg sinčića.

Sutra će sve tri stradale djevojke biti pokopane

– Tugujemo svi, tuguje cijela Kutina, tuguju svi naši kupci koji su ih dobro poznavali. Ostali smo bez tri omiljene djelatnice na koje nitko nikad nije imao primjedbi, koje su bile pune ljubavi prema životu i ljubazne prema svima. Sve su imale planove za budućnost, no nesreća ih je prekinula. Pomoći ćemo njihovim obiteljima koliko god budemo mogli, bile su izvanredne djevojke kakve bi netko samo mogao poželjeti – kaže Gordana Barišić, vlasnica Ljekarni Barišić u kojima su radile Samanta, Tanja i Ivana.

Sve tri tragično poginule djevojke bit će pokopane sutra. Obitelj, rodbina, prijatelji i najmiliji od Ivane Repić oprostit će se na kutinskom gradskom groblju u 14 sati, a od Samante Herceg (28) i Tanje Glavaš (23) na gradskom groblju u Novskoj sat vremena poslije.

>> Za smrt triju kolegica na autocesti doznale tek sutradan

>> Tri djevojke vraćale se s babinja, zabile se u kamion i poginule

Komentara 1

DR
dragica949
21:48 13.01.2014.

Prekinite te jadnice povlačiti po novinama,dajte mira njima i njihovim obiteljima.Počivale u muru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije